Startlaphoz Csatlakozz!

Az NGM szerint mintegy 700 ezer lakáshitelesen segíthet a lakáscafeteria

Több mint 700 ezer lakáshitelesen segíthet a lakáscafeteria, vagyis az, hogy a cégek 5 millió forintig adómentesen támogathatják dolgozóik lakáshitel-törlesztését, vagy lakásvásárlását - hívja fel a figyelmet keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

Bővebben




Hat ok, ami miatt boldogtalanok az alkalmazottak

 Mi az elégedettség titka a munkahelyeken? A válasz egyáltalán nem meglepő: a munkavállalók azt szeretnék, hogy meghallgassák őket és vegyék komolyan észrevételeiket – olvasható a computerworld.hu oldalán.

Bővebben




A kkv-k oroszlánrészt vállalnak a munkaalapú társadalom építésében

A kis- és középes vállalkozások (kkv) oroszlánrészt vállalnak a munkaalapú társadalom építésében - jelentette ki a nemzeti fejlesztési miniszter kedden Székesfehérváron, a magyar tulajdonú, évi 500 millió forintot meghaladó árbevételű Adu Alba Kft. új csomagolástechnikai üzemének avatóünnepségén.

Bővebben




Magyarországon ma több szegény ember él mint 10 éve

A 2014-es év sikeres esztendő volt a magyar gazdaságban, de ez külső tényezőknek is köszönhető, és Magyarország az innováció, valamint a szegénység tekintetében lemaradásban van az Európai Unióhoz képest. A gazdasági növekedést fenntarthatóvá kell tenni, az oktatási rendszert pedig fejleszteni kell - vélekedtek a felszólaló közgazdászok a Republikon Intézet konferenciáján, amelyet „A magyar gazdaság helyzete és kilátásai” címmel rendeztek kedden Budapesten.

Bővebben




Alacsony összegű, előre fizetett tagdíjat javasolnak magánnyugdíjpénztárak

Miután áprilistól a magánnyugdíjpénztáraknak el kell érniük a 70 százalékos tagdíjfizetési arányt, a pénztárak havi 200-1000 forintos tagdíjat határoztak meg, amelyet többségük egy évre előre kér a tagoktól - közölte a piac 93 százalékát képviselő három pénztár kedden.

Bővebben




Több tízezer brit részesül segélyekben más EU-tagállamokban

 Legalább 30 ezer brit állampolgár vesz fel munkanélkülieknek járó szociális juttatásokat az Európai Unió más tagországaiban - írta saját átfogó felmérésének adatait idézve a keddi The Guardian.

Bővebben




A fiatalok még sosem voltak ennyire borúlátók

 A 19-29 év közötti pályakezdők elégedetlenek a jelenlegi helyzetükkel és a kilátásaikkal. 60 százalékuk még otthon lakik, megerősödött körükben a munkanélküliségtől való félelem is – írja az Origo.

Bővebben




Megkezdődtek az egyeztetések a Tesco és a szakszervezet között

A Tesco és a vállalat több ezer dolgozóját képviselő Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete (KASZ) kedden megkezdte az egyeztetést a bejelentett áruházbezárások miatt - közölte az érdekképviselet.

Bővebben




A Magyar Szolidaritás Mozgalom csatlakozik a ma esti, a KKDSZ által szervezett demonstrációhoz

 Ma, a Magyar Kultúra Napja előtt két nappal a Közműlelődési és Közgyűjteményi Dolgozók Szakszervezete civil szervezetek és a társszakszervezetek bevonásával demonstrációt szervez Budapesten és az ország számos pontján.

Bővebben




Katasztrófához vezet a magyar orvosok elvándorlása?

 Évi százmilliárd forintos többletre lenne szükség az egészségügyben ahhoz, hogy ne termelődjön újra a kórházi adósságállomány - mondta a Magyar Kórházszövetség elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Velkey György hozzátette: az integrált központok létrehozása fontos lépés lehet, de szoros a határidő.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector