Startlaphoz Csatlakozz!

2015. január 31

Honnan kérhet segélyt? Kérdezze meg jogászát...

 Egy hónapon belül rendeletet kell alkotniuk a települési önkormányzatoknak a helyi segélyezésről, mert március 1-jével átalakul a szociális támogatási rendszer – olvasható a Népszavában.

Bővebben
Hétfőig lehet a munkáltatótól adómegállapítást kérni

 A munkavállalók legkésőbb február 2-ig nyilatkozhatnak arról, kérik, hogy munkáltatójuk készítse el személyijövedelemadó-bevallásukat.

Bővebben
Oroszlány az állami ösztöndíjjal megegyező támogatást biztosít a hiányszakmát elsajátító fiataloknak

Oroszlány önkormányzata az állami ösztöndíjjal megegyező támogatást biztosít a hiányszakmát elsajátító fiataloknak, jó tanulmányi eredménnyel így egy diák legfeljebb 60 ezer forint ösztöndíjban részesülhet - közölte a polgármester.

Bővebben
Nagyobb lehetőségeket kellene teremteni a mikrovállalkozásoknak

Több lehetőséget kell adni a mikrovállalkozásoknak, ugyanis több embernek adnak munkát és az innovációbban is hatékonyabbak, mint a nagyvállalatok - hangsúlyozta Csath Magdolna, közgazdász Kaposváron. A Somogy Megyei Iparkamara rendezvényén a 2014-20 uniós ciklus fejlesztési irányairól tanácskoztak. A szakemberek kiemelték: a magyar gazdaság végre kitört a recesszióból és megindult a növekedés – olvasható a somogytv.hu oldalán.

Bővebben
A fuvarozók szerint biztató a német minimálbér alkalmazásának részleges felfüggesztése, de nem elegendő

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) biztató kezdeti lépésként értékeli a német kormány pénteki döntését, miszerint Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók tranzit műveletei esetében mindaddig, amíg nem tisztázódnak annak uniós jogi kérdései.

Bővebben
NFM: elfogadható átmeneti megoldás a német minimálbér alkalmazásának felfüggesztése

Elfogadható átmeneti megoldásnak tartja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), hogy Németország felfüggeszti a minimálbér alkalmazását a külföldi fuvarozók esetében - közölte a tárca az MTI megkeresésére pénteken.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector