Startlaphoz Csatlakozz!

Munkahely-fejlesztési projekt a BGF vezetésével

Munkahely-fejlesztési projektet dolgozott ki a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) több felsőoktatási, vállalkozói érdekképviseleti partnerrel közösen, a 329 ezer euró (nagyjából 102 millió forint) költségű projekthez a konzorcium 247 ezer euró uniós támogatást nyert - közölte a BGF.

Bővebben




Minden tizedik munkahelyet a német tőkének köszönhetünk

Csaknem minden tizedik munkahelyet a német tőke jelenlétének köszönhetjük Magyarországon, ráadásul a németek hajlamosak legkevésbé „kitalicskázni” az itt megtermelt profitot. Ennek ellenére a hagyományosan szoros együtt­működést lehetne még javítani – elsősorban magyar oldalról: a németek szemében a „kedvenc” kategóriából visszacsúsztunk a középmezőnybe Közép-Kelet-Európa országait tekintve. A Hetek interjúja Dirk Wölferrel, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara kommunikációs vezetőjével.

Bővebben




Még több orvos ment külföldre dolgozni

A Fidesz szólamaival ellentétben még a korábbinál is több orvos ment külföldre dolgozni tavaly – derül ki a Egészségügyi Engedélyezési és Közigazgatási Hivatal (EEKH) adataiból. Nagy részük rögtön az egyetem elvégzése után külföldre megy.

Bővebben




Újra három részre szakadt az ország

 A lehetőségeinkhez képest is szegényebbek vagyunk – bizonyítja számokkal Pogátsa Zoltán, aki a legszomorúbbnak azt tartja, hogy négymillió embernek esélye sincs tehetsége kibontakoztatására. Nem elsősorban aktuálpolitikai számokról, adatokról, hanem hosszabb távú trendekről faggatta a Világgazdaság munkatársa a Nyugat- magyarországi Egyetem docensét, aki példákkal azt is illusztrálja, miből lehetne a már nem európai viszonyokon változtatni.

Bővebben




A Tesco dolgozói félnek, a cég a kormányt hibáztatja

Munkahelyük elvesztésétől és további üzletek bezárásától tartanak a Tesco dolgozói – tudta meg a Hír TV Célpont című műsora. A brit áruházlánc szerdán jelentette be, hogy 570 dolgozó helyett mindössze 170-től kell megválniuk, a többieknek máshol biztosítanak állást.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector