Startlaphoz Csatlakozz!

Liga szakszervezetek: Modern szakszervezet - fotópályázat

A Fiatalok Ligája kezdeményezésére, a LIGA Szakszervezetek fotópályázatot hirdet, amelynek címe: „Modern szakszervezet” - Mindenki engedje szabadjára a fantáziáját és a kreativitását, minden fotót várunk, amely fenti témával valamilyen módon összefügg!

Bővebben




Közmunka védett korban is

Márciustól – a jövő héttől – átalakul az eddigi segélyezési rendszer, az állam már csak nagyon keveseknek ad bármiféle támogatást, a szociális törvény csak a kötelező ellátásokra vonatkozó szabályokat tartalmazza – írja a sonline.hu.

Bővebben




Ötletelnek az áruházláncok a vasárnapi zár kivédésére

Minden áruházlánc másképp csinálja, de egy közös bennük: szeretnének valamennyi forgalmat megtartani abból, ami a március 15-étől kötelező zárva tartás miatt intézkedéseik nélkül elveszne. A kormány nem segíti azt a kreatív ötletelést, még mindig ül a szabályokat véglegesítő végrehajtási rendeleten, holott már megindult a visszaszámlálás – írja a Népszava.

Bővebben




Idén ne nagyon számítson semmilyen cafeteriára

Agyonvágta a kormányzat a cafeteriát, az adótörvény változások ismeretében a hazai kkv-k mindössze 42 százaléka tervez valamilyen béren kívüli juttatást nyújtani dolgozóinak idén. Ezzel a korábbi javuló trend után rég nem látott mélységbe zuhant a cafeteriában gondolkodó vállalkozások aránya. A legkevesebb cafeteriára idén a kereskedelmi és a szolgáltató cégek dolgozói számíthatnak – derül ki a K&H kkv bizalmi index kutatás legutóbbi adataiból.

Bővebben




Mekkora lenne a munkanélküliség, ha nem lenne a közmunka?

   Az Erste Bank vezető elemzője szerint 11 százalék körüli lenne a munkanélküliség Magyarországon, hasonló arányú, mint Lengyelországban, ha nem lenne a közmunka.

Bővebben




Csökkent a munkanélküliség januárban az EU-ban

A tavaly decemberi 9,9 százalékról januárban 9,8 százalékra csökkent a munkanélküliek aránya a 28 tagállamú Európai Unióban (EU) - szerepelt az EU statisztikai hivatalának, az Eurostatnak hétfői közleményében.

Bővebben




Új szociális rendeletet fogadtak el Hódmezővásárhelyen

Széleskörű egyeztetést követően új szociális rendeletet fogadtak el Hódmezővásárhelyen. A szabályozás célja egy igazságos, a méltányosságot messze szem előtt tartó, átlátható rendszer kialakítása volt - közölte Kószó Péter (Fidesz-KDNP) alpolgármester hétfőn.

Bővebben




Önkormányzati többletterhek: Segélyezési formák szűnhetnek meg

Újabb feladatot adott át az állam az önkormányzatoknak: azoknak a településeknek, amelyek elég magas adóbevételhez jutnak, márciustól saját zsebből kell fizetniük a szociális segélyek egy részét. A kevésbé tehetős helyhatóságoknak központi támogatást ígérnek – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben




Mi a jelentősége a TB igazolványnak?

A magyar társadalombiztosításban való részvétel meghatározott szabályok szerint kötelező. Ennek alapján lehet jogot szerezni egyes társadalombiztosítási ellátásokra. Pénzbeli ellátásokban biztosítottként vagy biztosítási idő alapján részesülhetünk – olvasható a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Czibere szerint a régi szociális rendszer igazságtalan volt

A szociális életpályamodell az ágazatban a szakmai munkakörben dolgozókat érinti majd. Ők mintegy 70 ezren vannak, az új rendszer a szakmai továbbképzéseken szerzett kreditekhez kapcsolódik. Czibere Károly államtitkár a köztévében beszélt arról is, hogy a régi szociális rendszer igazságtalan volt, és visszaélésekre adott lehetőséget. A mostani átalakítással az önkormányzatok lehetőséget kaptak, hogy a helyi viszonyokra szabják a támogatások formáját és mértékét.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector