Startlaphoz Csatlakozz!

HVDSZ 2000: veszélyben a kéményseprő szakma és a lakosság biztonsága is

A szakszervezet szerint a helyzetért a kormány műszaki és gazdasági hozzáértést nélkülöző döntései a felelősek.

Bővebben




Az egészségügyi és szociális ellátásban 5,4 százalékkal tovább apadt a járandóság

A bruttó keresetek átlagosan 3 százalékkal kúsztak feljebb 2014-ben. Az egyes ágazatokban rendre nőttek a fizetések, kivéve az amúgy is leggyengébben fizetett egészségügyi és szociális ellátást, ahol 5,4 százalékkal tovább apadt a járandóság. Az InfoTandem heti infografikája a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Kétszáz közmunkást vett fel a közmédia

Rájuk bízzák a régi, archív anyagok feldolgozását és megőrzését az utókornak. Korábban panaszt tett emiatt egy kirúgott közmédiás dolgozó – írja az fn.hir24.hu.

Bővebben




Negyedmillió munkahelyért aggódhatunk

Több mint 226 ezer embert érinthet a boltok vasárnapi zárva tartása, ugyanis ennyi alkalmazott dolgozik 3 vagy annál több főt foglalkoztató kiskereskedelmi vállalkozásnál, áll a Bisnode nemzetközi cégminősítő elemzésében, melyről a Piac&Profit is beszámolt.

Bővebben




A munkavállalók negyede munkahelyi stressznek van kitéve

Európában a munkavállalók negyede számol be arról, hogy munkahelyi stressznek van kitéve, illetve a munka károsan hat az egészségére – írja a Figyelő.

Bővebben




Munkaidő vagy utazási idő?

A gyermekvédelemben kötetlen munkarendben dolgozó, területi munkát végző (nem kiküldetés alapján) munkavállalók esetében kérem szíves állásfoglalását: mi számít munkaidőnek, mi számít utazási időnek? – tette fel a kérdést egy olvasó, melyre a munkajog.hu szakértője válaszolt.

Bővebben




A diákmunkát is érinti a vasárnapi zárva tartás

Az összes hazai, nagyjából 8-10 iskolaszövetkezetet érinti a változás, ezek ugyanis – egyebek mellett – ezen a területen is biztosítják a munkaerőt megrendelőiknek.

Bővebben




Németországban több mint 100 ezer eljárás indult tavaly feketemunka miatt

Németországban tavaly meghaladta a 100 ezret a feketemunka miatt indított eljárások száma, a hatóságok által kimutatott kár pedig megközelíti az egymilliárd eurót.

Bővebben




Megoszlanak a vélemények az elbocsátási hullámról

Vasárnaptól a legtöbb üzlet zárva tart a hét utolsó napján, bár számos kivétel lesz, a kedvezményezettek köre széles. A munkaerő-piaci hatásokról megoszlik a szakértők véleménye: vannak, akik úgy vélik, jelentős elbocsátási hullámra lehet számítani, mások szerint a kiskereskedelmi törvény életbe lépése nem rengeti meg a szektort – olvasható a Napi Gazdaságban.

Bővebben




Kimaradnak a kormánytisztviselők a jóból

A munkáltatók és a cafeteriával foglalkozó szakemberek körében sem teljesen egyértelmű, hogy a közszolgálati tisztviselők kaphatnak-e lakás-cafeteriát. A juttatással akár meg is lehet felezni a havi törlesztőrészletet. Az fn.hir24.hu kinyomozta, mi a helyzet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector