Startlaphoz Csatlakozz!

A tanárok nem osztják a kormány pozitív szemléletét

Egy vidéki város általános iskolájában dolgozó tanárnő elképesztő állapotokat vázolt a magyar közoktatás jelenlegi helyzetéről. A femina.hu riportalanya - nevezzük Beának - a béremelésről is beszélt, amiben ő is részesült ugyan, de nem elégedett a helyzetével.

Bővebben




Felmondás nyugdíj előtt három évvel: ezt teheti a munkáltató

Öregségi nyugdíjra jogosultsága előtt három és fél évvel mondana fel a munkáltató dolgozójának. A védett korra vonatkozó törvény alapján van-e esély egy munkaügyi peres eljárás megnyerésére? – kérdezte az adozon.hu olvasója. dr. Hajdu-Dudás Mária, munkajogász szakértő válaszolt.

Bővebben




Harmadával több halálos munkabaleset

Egy évtizede folyamatosan csökkenő trend tört meg 2014-ben, amikor 30 százalékkal megugrott a halálos kimenetelű munkabalesetek száma. Az InfoTandem heti infografikája az ado.hu-n.

Bővebben




Egy sztrájk anatómiája

Magyarországon viszonylag ritka, hogy a munkavállalók szervezett munkabeszüntetést tartsanak. Egy közelmúltbeli sztrájk jó apropó arra, hogy áttekintsük, milyen keretek között gyakorolhatják ezt a jogukat a munkavállalók! – olvasható Kártyás Gábor  munkajogász írása a munkajog.hu oldalán.

Bővebben




Az irodai dolgozók közel fele fél órát sem mozog naponta

A legújabb felmérésből az derült ki, hogy az irodai alkalmazottak közel fele 30 percet sem mozog naponta, és egyharmaduk még a vécére menést is halogatja a sok munka miatt.

Bővebben




Hálapénz kerülő utakon

A hivatalos kommunikáció harcot hirdet a hálapénz ellen, miközben az egészségügy átszervezési kísérlete ezzel ellentétes hatású – írja a HVG.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector