Startlaphoz Csatlakozz!

Még mindig futnak a pénzük után a Mal Zrt. beszállítói

Továbbra sincs megoldás a Mal Zrt. beszállítóival kapcsolatban: mintegy kétszáz kisvállalkozás került csődközelbe, ezer munkahely veszélybe, azért, mert nem kapták meg az időközben állami felügyelet alá került cégtől az összesen több százmillió forintra rúgó kintlévőségeiket – írja az alfahir.hu.

Bővebben




Rengeteg magyar fél attól, hogy kirúgják

A magyar társadalomra jellemző, egzisztenciális félelmeket elemző Tárki kutatás szerint a magyarok körülbelül felét, mintegy 44,3 százalékát aggasztja valamelyest, hogy elveszítheti munkahelyét, és 10 százalékuk nagyon tart ettől. A megkérdezetteknek 5 százaléka számolt be őt ért erőszakos támadásról – írja a Világgazdaság.

Bővebben




A közmunka ellen tiltakozik egy volt polgármester

Saját embernagyságú képének felgyújtásával tiltakozik az értelmetlennek és károsnak tartott közmunka ellen Németh István, a Baranya megyei Gyöngyfa község volt polgármestere – tudta meg a Népszabadság.

Bővebben




A népesség 16,6 százaléka él szegénységben

 
Tavaly a magyarországi népesség 16,6 százaléka, 1,6–1,7 millió ember élt olyan háztartásban, melynek nettó jövedelme nem haladta meg a havi 78 ezer forintot, vagyis a jövedelmi szegénységben élők arányában tehát nem történt jelentős változás 2012 és 2014 között – derült ki a Tárki tanulmányából, melyet a Világgazdaság ismertetett.

Bővebben




Vigyáznak a védett munkavállalók jogaira

A védett munkavállalói csoportba tartozók jogait az átlagosnál kisebb arányban sértik meg - derül ki az OMMF jelentéséből.

Bővebben




Lórúgásszerű változás kellene, de közben a fél ország éhen hal

Alighanem hónapokig tartó vitát nyitott meg tegnap a szocialista párt a garantált alapjövedelemről. A konferenciát a volt pártvezetőkből és fiatal politikusokból álló Deák Ferenc Kör szervezte. Tagjai már az MSZP decemberi értekezletén felvetették, hogy a párt alakítsa ki viszonyát a mindenkit feltétel nélkül megillető juttatáshoz. Most is ezt szorgalmazták, nem titkolva, hogy támogatják a baloldal egy részén szociálpolitikai csodafegyvernek tartott alapjövedelem bevezetését – írja a Népszabadság.

Bővebben




Megszűnt Magyarországon az érdemi szociális párbeszéd

Beszélgetés Dr. Hungler Sára munkajogásszal, az ELTE Munkajogi és Szociális Jogi Tanszék oktatójával, az ELTE ÁJK Nemzetközi osztály ügyvivő szakértőjével az ugyvedvilag.hu oldalán.

Bővebben




A technológiai fejlődés hatása a foglalkoztatottságra

  A nemzetközi tudományos közélet egyik legforróbb vitatémája, hogy a technológiai fejlődés negatívan hat-e majd a foglalkoztatottságra. A kutatók nagyjából fele-fele arányban érvelnek mindkét szcenárió mellett. Az érveik fontosak számunkra, ugyanis a vita nem a jövőkutatás egyik homályos leágazása, hanem a ma közpolitikai döntések hosszú távú helyességét meghatározó egyik alapkérdés – írja a Napi Gazdaság.

Bővebben




Háromszáz fős leépítés az MKB Bankban

 Az MKB Bank folytatja a tavaly december óta zajló reorganizációs program végrehajtását, ennek részeként az év során közel 300 státuszt szüntet meg - közölte a hitelintézet.

Bővebben




EKSZ:a legsötétebb időket idéző félelem kezd uralkodni a BKV-n belül

Nyílt levélben kér magyarázatot az egyik szakszervezet a béremelés elmaradása körüli cirkusz miatt, a BKV visszautasítja a vádakat – írja az iho.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector