Startlaphoz Csatlakozz!

Hosszú sztrájkra készülnek a pedagógusok

 Hosszú sztrájkra készül a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ). A lázadást a költségvetés tervezete robbantotta ki, amely a pedagógusbérek számításának alapját „elvonatkoztatná” a minimálbértől – írja a 168 óra.

Bővebben




Lázár János 30-50 százalékos közszolgálati béremelést javasol

Harminc-ötven százalékos béremelést javasol a közigazgatásban dolgozóknak a Miniszterelnökséget vezető miniszter 2016. július 1-jétől.

Bővebben




Pedagógusok Szakszervezete: vonják vissza a Raoul Wallenberg Szakközépiskola jogutódlással történő megszüntetéséről hozott döntést

A Pedagógusok Szakszervezete arra kéri a kormányt, vonja vissza a Raoul Wallenberg Szakközépiskola jogutódlással történő megszüntetéséről hozott döntését. Amennyiben ez nem történik meg, a szakszervezet bírósághoz fordul – írja a kormányhoz és a kormányfőhöz intézett nyílt levelekben. Ahogy arrólmi is írtunk korábban, a kormány a március 18-ai ülésén a Raoul Wallenberg Szakközépiskola bezárása mellett döntött. Az intézmény mintegy 1100 hallgatóját 4 másik iskola között szórnák szét. A Klinikáknál található épületre állítólag a Közigazgatási Egyetemnek van szüksége – írja a vs.hu.

Bővebben




Varga: a fiataloknak olyan szakmához kell jutniuk, amellyel el tudnak helyezkedni

A kormány fontosnak tartja, hogy a jövőben a fiatalok olyan szakmához juthassanak, amellyel el tudnak helyezkedni, és amellyel el tudják tartani magukat, családjukat - mondta Varga Mihály Vácon egy új autószerelő tanműhely átadásán csütörtökön.

Bővebben




Pongó: Elégedetlenek vagyunk az életpályamodellel

Nem elégedett a rendvédelmi dolgozók tegnap törvénybe iktatott életpályamodellével a Független Rendőr Szakszervezet.

Bővebben




Csökkent a középrétegek társadalmon belüli aránya

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kutatása szerint a 2001 és 2011 közötti időszakban csökkent a középrétegek társadalmon belüli aránya - közölte az erről szóló elemzés szerkesztője a kutatás eredményeit bemutató tanácskozáson csütörtökön, Budapesten.

Bővebben




Lekezelő stílusban keresnek munkatársakat a cégek

Annyi munkával és felelősséggel járt volna az állás, mint egy középvezetői pozíció, mégis egy gyorséttermi lánc kezdőfizetését kínálták érte – ez már-már tipikus panasz az álláshirdetésekre jelentkezők részéről. De másban is úgy érzik, emberszámba sem nagyon veszik őket, pedig a leendő munkahely az állásinterjún mutatja meg magát annak, akitől később azt reméli, profitot termel neki. A kölcsönösség a munka világában is alapelv, ha a munkáltató nagyon jó embert akar egy pozícióra, akkor magát és a cégét is el kell tudni adnia a kiválasztottnak – írja a HVG.

Bővebben




Bárdos Judit: Alkotmánybírósághoz fordulhat az életpályamodellről szóló törvény miatt a BRDSZ

Az Alkotmánybírósághoz fordulhat a rendvédelmi dolgozók új életpályamodelljéről szóló törvény miatt a Belügyi, Rendvédelmi és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete.

Bővebben




A szabad vasárnap hatásai a vízparton

Zöldség, gyümölcs, tartós tej, kávé, csomagolt kenyér, italáru és egyéb alapvető élelmiszerek bukkanhatnak fel a szezonális éttermek, vízparti büfék, üdülőkörzetekben lévő vendéglátóhelyek kínálatában a hagyományosan május elején induló strandszezonban – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben




Nem kaptak fizetést, felmondott az összes idősgondozó

Felmondtak Martfűn a Kelet-magyarországi Humán Szolgáltató Központ dolgozói, mert január óta nem kapták meg fizetésüket. Ellátás nélkül maradhatnak az idősek – tudta meg a szoljon.hu.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector