Startlaphoz Csatlakozz!

Palkovics: megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak

Megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak a jövőben is - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának felsőoktatási államtitkára a Felsőoktatási Kerekasztal keddi budapesti ülése után.

Bővebben




A Pedagógusok Szakszervezete bíróságra vinné a Raoul Wallenberg Szakközépiskola megszüntetését

 A sajtót nem engedték be a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola tiltakozó fórumára. A KLIK állítja, még nem döntöttek, a pedagógusok szerint ez rossz duma – írja a hir24.hu.

Bővebben




15 százalékra csökkenhet az szja-kulcs jövőre

Jövőre 16-ról 15 százalékra csökkenhet az szja-kulcs, és 27-ről 5 százalékra mérséklődhet a sertés tőkehús áfája. - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter kedden Budapesten, miután tájékoztatta a Fidesz-KDNP-frakció elnökségét a jövő évi költségvetés tervezéséről. Varga Mihály elmondta azt is, hogy a  Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a 2016-os büdzsé tervezésekor 2,5 százalékos gazdasági növekedéssel, 1,8-2 százalékos inflációval és körülbelül 2 százalékos államháztartási hiánnyal számol.

Bővebben




Kiss László: Ez nem bérharc, hanem felhívás

Ez nem bérharc, ez a magyar egészségügy helyzetére való felhívás - mondta Kiss László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Fekete hétvégéket hirdettek a magyar kórházak ápolói.

Bővebben




JNT-sztrájk: a Posta bírósághoz fordult

 Kedd nulla órától sztrájkot hirdetett az értékszállítási szakszervezet JNT Security Kft.-nél működő szervezete, mivel az idei bértárgyalások nem vezettek eredményre. A sztrájkra a munkáltató JNT és a tulajdonos Magyar Posta is reagált, tájékoztatásuk szerint a postai értékszállító JNT-nél az elmúlt másfél évben csaknem 10 százalékos béremelés volt.

Bővebben




Megnőtt a szakmunkásokat kereső cégek száma

Az értékesítés területén jártas dolgozók a legkeresettebbek, de jelentősen megnőtt a szakmunkásokat kereső cégek száma is 2015 első negyedévében a Profession.hu állásportál adatai szerint. A legtöbb jelentkezést adminisztrációs és irodai pozíciók kapták.

Bővebben




Tiltakoznak az ápolók, össze is zavarodott a minisztérium

Nagy szolidaritási akció követi a Péterfy Sándor utcai kórház „gyásztrikóban” magányosan demonstráló ápolónőjének tiltakozását. Mostanra megannyi fekete pólós dolgozóról készült fotó érkezett a Független Egészségügyi Szakszervezet közösségi oldalára – olvasható a Népszabadság írásában.

Bővebben




Liga: nem kizárólag a mi nyertünk uniós pályázatokat

 Pályázatokat nem kizárólag a Liga Szakszervezetek nyert, hanem más konföderációhoz tartozó tagszervezetek is, továbbá a Ligához átigazolt ágazati szervezetek jól átgondolt döntést hoztak - így reagált a Liga a négy másik szakszervezeti konföderáció elnökének hétfői közös sajtótájékoztatójára.

Bővebben




Februárban 3,4 százalékkal nőtt az átlagkereset

Februárban 3,4 százalékkal nőttek az átlagkeresetek az egy évvel korábbiakhoz képest a legalább öt embert foglalkoztató vállalkozásoknál és költségvetési intézményeknél, valamint a nonprofit szférában - jelentette kedden a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Bővebben




Százezrek élnek még mindig jövedelmi szegénységben

Magyar családok százezrei élnek még mindig jövedelmi szegénységben, azaz havi kevesebb, mint 78 ezer forintból. Az iskolázottság még mindig sokat számít, azonban vannak diplomások is, akiknek nélkülöznie kell. De merre élnek a legszegényebb családok Magyarországon?

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector