Startlaphoz Csatlakozz!

Megszólalt a kirúgott pénzszállító

 Kirúgták, de mégis visszajár a JNT Kft. telephelyére Kuti Zsolt Zoltán. A pénzszállító az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezet JNT alapszervezetének ügyvivője maradt.

Bővebben




Megbízás vagy munkaviszony?

Hatalmas gondokat vehet a nyakába a munkáltató, ha nem teremt tiszta helyzetet, mitől függ, hogy valaki alkalmazottként, vagy alvállalkozóként végez nála egy adott tevékenységet – írja a Piac&Profit.

Bővebben




A multik dolgozóinak kedvez az adócsökkentés

A külföldi tulajdonossal rendelkező cégek dolgozói járnak a legjobban a 15 százalékos szja-kulccsal – derül ki az Opten céginformációs szolgáltató elemzéséből – írja a vs.hu.

Bővebben




Kiderült, melyik vállalat a legnépszerűbb a magyar munkavállalók körében

A Mercedes lett a legvonzóbb munkaadó és így a nyertese. Az autóipar mellett a szolgáltató szektorban dolgoznának legszívesebben a magyar munkavállalók a reprezentatív, független kutatás szerint.
Második alkalommal adták át a legvonzóbb munkaadónak járó Randstad Awardot április 23-án: ezúttal Mercedes bizonyult a legnépszerűbbnek a magyar munkavállalók körében. A kecskeméti gyár mindössze másfél százalékponttal előzte meg győri vetélytársát – a Mercedesnél a megkérdezettek 67,58 százaléka dolgozna szívesen, míg az Audinál 66,08 százalék vállalna munkát.

Bővebben




Rétvári: háromszorosára nőtt a tankönyvfelelősök juttatása

Saját forrásaiból háromszorosára emeli a tankönyvfelelősök juttatását a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (Kello), és ezentúl intézményenként állítják össze a tankönyvcsomagokat - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára csütörtökön egy írásbeli kérdésre válaszul.    

Bővebben




Kordás László: Hatékonyabbá kell tenni a szakszervezeti érdekképviseletet

Hatékonyabbá kell tenni a szakszervezeti érdekképviseletet - jelentette ki Kordás László, a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MaSzSz) elnöke a szövetség Borsod-Abaúj-Zemplén megyei képviseletének sajtótájékoztatóján pénteken, Miskolcon.

Bővebben




Kiterjesztik a pedagógus-életpályát a bölcsődei nevelőkre, az örökbefogadási tanácsadókra

Kiterjeszti a kormány a pedagógus-életpályát a felsőfokú végzettségű bölcsődei kisgyermeknevelőkre, valamint a területi gyermekvédelmi szakszolgálatokban dolgozó örökbefogadási tanácsadókra 2016. január 1-jétől - jelentette be az emberi erőforrások minisztere pénteken egy budapesti szakmai konferencián.

Bővebben




Két nyugdíjpénztár veszélyben

Még mindig nincs meg a 70 százalékos tagdíjfizetői arány két magánnyugdíjpénztárnál. Áprilist már vizsgálja az Magyar Nemzeti Bank, mekkora volt az aktívan fizetők hányada, de májusban és júniusban még lehet javítani - tudta meg a Világgazdaság.

Bővebben




Munkavédelem: hiányosságok az egészségügyben

Az ellenőrzött munkáltatók 34%-a egyáltalán nem értékelte az éles vagy hegyes munkaeszközök használatából származó kockázatokat - olvasható a Nemzetgazdasági Minisztérium Munkafelügyeleti Főosztályának jelentésében, melyről a munkajog.hu is beszámolt.

Bővebben




Egészségükkel fizetnek a rossz körülményekért az orvosok és az ápolók

Az egészségügyben dolgozó a saját egészségét áldozza fel mások egészségéért, észre sem veszi saját szervezetének vészjeleit – hangzott el a Magyar Kórházszövetség Kongresszusán csütörtökön – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector