Startlaphoz Csatlakozz!

Durva adatok jöttek a magyar nyugdíjakról

Hiánypótló kiadvánnyal rukkolt elő a Költségvetési Felelősségi Intézet – elkészítette 2015-ös büdzsé közérthető prezentációját. Számos országban – például Fülöp-szigeteken - a kormány ezt magától elkészíti.

Bővebben




Mennyiből élnek a keményen dolgozó kisemberek?

Összeállítás arról, hogy mennyiből élnek a keményen dolgozó kisemberek. Mennyit ér az órabér? Mire lehet elkölteni? Megmutatjuk, melyek a világ legjobban fizetett fizikai munkái. Érdekesség: a munka ünnepén a munkát ünnepeljük, nem a munkásokat. A Vasárnapi Hírek összeállítása.

Bővebben




Felmondott a mentős, mert nem tudott megélni a fizetéséből

Nem tudott megélni a fizetéséből egy mentőápoló, ezért inkább beadta a felmondását. Azt állítja, hat év alatt nemhogy nőtt, csak csökkent a bére, legutóbb 95 ezer forintot kapott – írja a Borsonline.

Bővebben




Kipróbálhatták, milyen közmunkásnak lenni

Vattacukor helyett közmunkára invitálta az érdeklődőket a Közmunkás Mozgalom a Jövőért szervezet. A józsefvárosiak a közmunkások mindennapjaiba pillanthattak be a speciális akadálypályán. Idén elérheti a 200 ezret a közmunkások száma, a kormány összesen 270 milliárd forintot szán a célra – írja az mno.hu.

Bővebben




Kordás László: csakis béremeléssel lehet megakadályozni az ápolók és az orvosok elvándorlását

A személyi jövedelemadó 1 százalékos csökkentése helyett az egészségügyi dolgozók bérét emelnék meg a szakszervezetek.

Bővebben




Azok előtt is bezárjuk a kaput, akik tényleg dolgozni jönnének hozzánk

A „megélhetési bevándorlók” elleni boxmeccs újabb menetét indította el a kormány. Másképp aligha értelmezhető, hogy a jelek szerint a Nemzetgazdasági Minisztérium drasztikusan csökkentette az unión kívülről érkező munkások kvótáját, és a magyarokhoz (illetve az uniós állampolgárokhoz) viszonyított arányát nem engedné a magyarok kárára változni. Miközben évente több tízezren vándorolnak ki az országból, ez az intézkedés gátat szabhat annak, hogy a helyükre nagyobb számban érkezzenek munkások hozzánk – írja a HVG.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector