Startlaphoz Csatlakozz!

Megmarad a családi adókedvezmény értéke?

Az utóbbi hetekben számháború zajlott a sajtóban, hogy a kormányzat által tervezett egy százalékpontos személyi jövedelemadó csökkentés-e a legjobb megoldás, hogy plusz jövedelmet hagyjanak a magánszemélyeknél, vagy érdemesebb lenne inkább az általános forgalmi adót csökkenteni – írja a blog.rsmdtm.hu.

Bővebben




Méltányosság és kereskedelem

Mindenki egyetért azzal, hogy a munkáért megélhetést biztosító fizetség járjon. Hogy a gyermekmunka megengedhetetlen szörnyűség, és a Föld jövője érdekében is ideje lenne tenni valamit. A fair trade mozgalom viszont nem csak kritizál, hanem a megoldási javaslatot is kidolgozta – írja a Piac&Profit.

Bővebben




Független Egészségügyi Szakszervezet: ez nem béremelés, hanem adósságrendezés

Nem béremelésről, hanem a múltbeli intézkedések rendezéséről van szó – mondta a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke a Klubrádióban Balog Zoltán tegnapi bejelentése kapcsán. Az Emmi miniszter azt mondta, a jövő évi költségvetés tervezetében 15,8 milliárd forint áll rendelkezésre az egészségügyben dolgozók béremelésére.

Bővebben




A Független Egészségügyi Szakszervezet bérkövetelése az ágazatban dolgozó, méltatlan bérhelyzetben levő munkavállalói számára

Ma az egészségügyi és szociális ágazat a közszféra legmostohább gyermeke. A szociális ágazatban dolgozók idei bérrendezésére és 2016-ban   életpálya modell  bevezetésére születtek már államtitkári szintű nyilvános ígéretek, bízunk benne, hogy ezek nem csak ígéretek maradnak. Ugyanakkor úgy tűnik az egészségügyi területen dolgozók életpálya modelljének bevezetése , az ágazatban dolgozók méltatlan bérhelyzetének javítása semmilyen ismert tervben nem szerepel.

Bővebben




A gazdagok mindent maguknak köszönhetnek?

Az Egyesült Államokban komoly múltja van a „hogyan legyünk gazdagok” témájú könyveknek és motivációs előadásoknak. Ezek a tanítások azt hirdetik, elég, ha megváltoztatjuk gondolkodásunkat és mi is gazdagok leszünk. A szakértők jó része szerint viszont ezek csak mítoszok, nincs semmi tudományos alapjuk. Arról nem is beszélve, hogy sokszor stigmatizálják a szegényeket: kimondva-kimondatlanul azt állítják, a szegények tehetnek arról, hogy nem gazdagok – írja a HVG.

Bővebben




Vasárnap már a világörökségi területeken sem nyithatnak ki az üzletek

Vasárnap már nem nyithatnak ki a világörökségi területen sem a kiskereskedelmi üzletek, miután pénteken megjelent a kiskereskedelmi szektorban történő vasárnapi munkavégzés tilalmáról szóló törvény módosítása.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector