Startlaphoz Csatlakozz!

A holland munkavállalók fele részmunkaidőben dolgozik

A holland munkavállalók fele részmunkaidőben dolgozik, mindemellett Hollandia a világ egyik legboldogabb országa, írja a brit Metro nyomán az Origo.

Bővebben




Női karriernap a Millenárison

Már második alkalommal rendezik meg a nők munkahelyi elhelyezkedését és beilleszkedését segítő Jobline Női Karriernapot. A rendezvény célja, hogy a sztereotípiákon, az esetleges önbizalomhiányból és a társadalom férfias jellegéből fakadó akadályokon túllépve minél több nő kezdje el karrierjének tudatos megtervezését. A rendezvény előadásai, konzultációs lehetőségei és álláskínálata révén inspirációt és azonnal hasznosítható gyakorlati támogatást nyújt a kilátogatóknak, legyenek álláskereső frissdiplomások, gyes-ről visszatérni szándékozó anyukák, vagy a karrierlétrán előrelépő tapasztalt munkavállalók.

Bővebben




Nem a munka-, hanem a tudásalapú társadalomé a jövő

Nem a munka-, hanem a tudásalapú társadalomé a jövő, s nem a kis- hanem az okos emberekre kell építeni az ország fejlődését – így összegezhető annak a vitának az üzenete, amit két, sok tekintetben eltérő meggyőződésű közgazdász és egy kormányközeli politológus folytatott Pécsen – írja a Népszabadság.

Bővebben




A dolgozók több mint fele munkahelyváltáson gondolkodik

Minden harmadik munkavállaló már legalább 1 éve játszik a gondolattal, hogy új munkahelyet keressen magának, ezzel szemben 37 százalékuk hamar dönt és a lépést is gyorsan megteszi – derül ki a Profession.hu legfrissebb felméréséből – írja a VG Online.

Bővebben




Az ózdi polgármester szerint nem a közmunkást, hanem a munkáját figyelik

Ózd jobbikos polgármesterének közlése szerint nem a közfoglalkoztatottakat, hanem a munkájukat figyelik meg kamerával, s ez összhangban van az adatvédelmi biztos korábbi irányelveivel.

Bővebben




Kevesebb pénz jut a munkanélküliekre

Jövőre növekszik a Nemzeti Foglalkoztatási Alap, az álláskeresési ellátásokra szánt összeget viszont csökkentik.

Bővebben




Munkahelyek tömegével játszik a kormány

Egy héttel tovább, május 22-ig adhatják be a gazdálkodók az egységes agrártámogatási kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz (MVH). A jelentkezési határidőt azért tolták ki, hogy a tavaly kialakított új rendszer alkalmazása senkinek ne okozzon gondot – mondta szerdai sajtótájékoztatóján Gyuricza Csaba, az MVH elnöke.

Bővebben




Kötelezettségszegés a munkahelyen

A Munka törvénykönyve (Mt.) meghatározza mind a munkáltatót mind pedig a munkavállalót terhelő alapvető kötelezettségeket. A felsorolás nem taxatív jellegű, a törvény általános magatartási szabályokat tartalmaz, a különböző élethelyzetekre, munkakörökre sajátos szabályokat nem ír elő, azok részletes szabályozásának lehetőségét a munkáltatóra bízza – írja a munkajog.hu.

Bővebben




Kiakasztotta a kormány a közszolgákat a bértárgyaláson

Béremelést és az életpályamodell teljes körű kiterjesztését kérik a közszolgák a kormánytól. A kormány szerint béremelésre idén nincs lehetőség – olvasható az Origo oldalán.

Bővebben




7,66 millió forinttal segíti a kormányzat egy munkahely létrejöttét

Az Európai Bizottság statisztikái szerint második helyen áll hazánk a cégek állami támogatásában, arányosan csak a máltaiak fordítottak többet erre 2013-ban. A nem a válsággal kapcsolatos dotációk összege nálunk elérte a GDP 1,6 százalékát, ez az uniós átlag több mint háromszorosa. A kormány szerint mindez megéri, amit az is bizonyít, hogy a szubvenciókra Brüsszel is rábólintott.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector