Startlaphoz Csatlakozz!

Társadalombiztosítási Dolgozók Szakszervezete : A kormány a közigazgatásban dolgozók több mint felének nem kínál életpályát?

A Közszolgálati Érdekegyeztető Fórum 2015. március 21-én tartott ülésén dr. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter hivatalosan is bejelentette, hogy 2016. július 01-jétől elindul a kormánytisztviselői életpálya-modell, amelynek első ütemében 35%-os béremelésre számíthatnak a munkatársak, a következő három évben további 5-5%-ra.

Bővebben




A BM szerint a közfoglalkoztatást nem lehet a munkaerőpiaci munkahelyek megszüntetésére használni

 A Belügyminisztérium (BM) közlése szerint a közfoglalkoztatás céljával nem egyeztethető össze, hogy azt az elsődleges munkaerőpiac álláshelyeinek megszüntetésére használják.

Bővebben




Andor: Segélyezéstől a beruházás felé fordultak a jóléti államok

Az európai jóléti államok átalakulóban vannak, és a segélyezéstől a beruházás felé mozdulnak el belső reformok révén – mondta Andor László volt foglalkoztatási EU-biztos a Világgazdaság konferenciáján.

Bővebben




Nők 40: mi számít szolgálati időnek?

Keresőtevékenység, munkanélküli ellátás, gyermeknevelés, betegápolás: mi, hogyan számít be a nők kedvezményes nyugdíjazásához szükséges jogosultsági időbe?

Bővebben




Munkajogi kárfelelősség a gyakorlatban

Az új Mt. munka törvénykönyve és Ptk. a munkajogi kárfelelősség terén szemléletváltást és számos alapvető változást hozott. Dr. Hanyu Henritta A Munkajogi kárfelelősség a gyakorlatban című könyve segít eligazodni a  változások között, ebből közlölt részletet a munkajog.hu.

Bővebben




Januártól bővül a gyed extra

A munkába visszatérő anyák 2016 januárjától már a gyermekük 6 hónapos korától igénybe vehetik a gyed extrát a kormány szerdai döntése értelmében - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára pénteken egy budapesti konferencián.

Bővebben




EKSZ: a BKV-nál nem dolgoznak tizenháromezren, így nincs szükség elbocsátásokra

Varga Mihály nem ismeri a számokat, mert a BKV-nál nem dolgoznak tizenháromezren, így nincs szükség elbocsátásokra – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában az Egységes Közlekedési Szakszervezet elnöke.

Bővebben




Reálértéken csökkenek a nyugdíj- és szociális kiadások

Nem jó irányba változnak az állami kiadások 2016-ban: a kormány által bemutatott számokból kiderül, hogy az állam működési költségei tovább nőnek, a jóléti kiadások stagnálnak, a gazdasági kiadások jelentősen csökkenek. Egy jó hír van: az államadósság kamatkiadásai csökkenek.

Bővebben




Kordás László: szemfényvesztés a közalkalmazottak közmunkásként való akalmazása

- Nagyon rossz tapasztalatom van erről, én már láttam napközis tanárt, aki közmunkásként látja el a feladatát, amiért így 51 800 forint nettó fizetést visz haza - mondta Kordás László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában a KLIK-nél dolgozó közalkalmazottak növekvő számával kapcsolatban.

Bővebben




Nagyot nőtt a nyugdíjkasszák vagyona az első negyedévben

Tizenhárom százalékkal, 1041 milliárd forintra nőtt a Stabilitás Pénztárszövetséghez tartozó önkéntes nyugdíjkasszák vagyona az első negyedévben - közölte a szövetség, amely beszámolt arról is, hogy a csütörtöki közgyűlés döntése szerint Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (Pénztárszövetség) név alatt folytatja munkáját a szervezet.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector