Startlaphoz Csatlakozz!

Czibere: júliustól átlagosan bruttó 16 ezer forinttal többet kapnak havonta a szociális dolgozók

 Átlagosan havonta bruttó 16 ezer forint bérkiegészítésre számíthat mintegy 65 ezer szociális dolgozó július 1-jétől - jelentette be Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériuma szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára pénteken sajtótájékoztatón Budapesten.

Bővebben
Miért kell lecserélni a paksi vezetést?

Brüsszelben demonstrálnak a paksi átszervezések miatt aggódó szakszervezetek. Az MVM Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetsége délben tüntet az európai parlament épületénél a tervezett létszámcsökkentések miatt. Egyúttal konzultációt is kezdeményeznek a Bizottság energiaügyi főbiztosával és egyeztető tárgyalásra is mennek az európai közüzemi, közszolgálati szakszervezet főtitkárával.

Bővebben
Balog Zoltán: júliustól bérkiegészítést kapnak a szociális szférában dolgozók

Júliustól bérkiegészítést kapnak a szociális szférában dolgozó szakemberek a jelenlegi bérpótlékon felül - jelentette be az emberi erőforrások minisztere egy pénteki budapesti rendezvényen.

Bővebben
Gyászjelentés: az ápolók helyzete Magyarországon

Havi 200 óra munka 140 ezerért, túlórák, időnként agresszív betegek, omladozó falak. A nővéreknél betelt a pohár, hovatovább a külföldi munka az egyedüli kiút számukra. Pedig ma ez az egyik hiányszakma Magyarországon – írja a Magyar Nemzet.

Bővebben
Elfordulnak a fiatalok a mezőgazdasági képzésektől

Alig van olyan ágazat, amely kevésbé vonzó a pályaválasztó fiatalok számára, mint az agrárium: mind közép-, mind felsőfokon csökken a diákok érdeklődése. A több felmérés által igazolt trend azért is aggasztó, mert a gazdatársadalom már így is elöregedett, ráadásul a meglévő oktatást is sok kritika éri. Akad olyan nagyvállalat, amelyik nem várt az egyetemekre, hanem saját képzést indított – írja a Világgazdaság.

Bővebben
Meghökkentő adatok a munkaerőpiacról

 Április végén 414,9 ezer álláskereső szerepelt a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat rendszerében, ami bár havi alapon csökkenést jelent, az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest azonban növekedést mért a szervezet. Az új munkahelyek háromnegyede csak állami segítséggel tud létrejönni, a versenyszféra magától még mindig alig tud új álláshelyeket teremteni.

Bővebben
Olcsóbbak lennének a béren kívüli juttatások

Amennyiben a törvényhozás az eddig ismert változásokkal fogadná el az adótörvényeket, akkor olcsóbbak lennének a béren kívüli juttatások – olvasható a HVG oldalán.

Bővebben
Spar: a sofőrök sem akarnak dolgozni vasárnap

Petíciót fogalmaztak a Spar üzletlánc magyarországi dolgozói, amelyben a vasárnapi munkavégzés és az aránytalannak tartott bérezési rendszer ellen tiltakoznak.

Bővebben
A nemzetközi szakértők sem értik, mire jó a magyar közfoglalkoztatás

Az aktív munkaerő-piaci intézkedésekről rendezett beszélgetést az Európai Bizottság (EB) Magyarországi Képviselete magyar, lengyel és szlovák kormányzati és nem-kormányzati szakértők, valamint az EB foglalkoztatáspolitikai főigazgatósága képviselőjének részvételével csütörtökön Budapesten, az Európa Pontban.

Bővebben
Lázár: emelik a rendészeti területen dolgozó munkatársak bérét

Két lépcsőben emelik a rendészeti területen dolgozó adminisztratív munkavállalók bérét - jelentette be Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Bővebben

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector