Startlaphoz Csatlakozz!

Error
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING

Harrach: A KDNP eredetileg máshogy képzelte a vasárnapi boltzárat

A KDNP ezentúl a termékbemutatók ellen indít harcot, de Harrach Péter szerint a vasárnapi boltzárat sem úgy gondolták, mint ami végül megvalósult.

Read more
Az irodai munka veszélyei

Ki gondolná, hogy kényelmes irodai munka komoly veszélyeket rejt? Pedig minden ötödik munkavállaló szenved mozgáshiány következtében kialakult egészségkárosodásban, csak 50 százalékuk sportol hetente – írja a eletforma.hu.

Read more
Facebook a munkahelyen

A közösségi oldalak ma már életünk szerves részét képezik, a használatukkal azonban hajlamosak vagyunk túlzásba esni. Éppen ezért nem minden munkáltató örül, ha alkalmazottja a neten böngészve tölti napjait. Ám a tiltás sem megoldás, az ugyanis negatívan hathat a hatékonyságra – írja a borsonline.hu.

Read more
Megvehető-e a szolgálati idő?

Pénzben megváltható-e a nyugdíjig hátralévő szolgálati idő? Olvasói kérdésére az adozona.hu nyugdíjszakértője válaszolt.

Read more
A kivándorlást nagyobb problémának tartjuk, mint a bevándorlást

Úgy látszik, nemzeti konzultáció ide, menekültellenes hangulatkeltés oda, a kormányzati manipuláció (még) nem érte el hatását – legalábbis erről tanúskodik a Vasárnapi Hírek és a Publicus közvélemény-kutató cég közös kutatása. A túlnyomó többség a kivándorlást tartja problémának a bevándorlás helyett és felmérésünk szerint minden eddiginél nagyobb arányban vélnek politikai okokat a kivándorlási hajlandóság erősödése mögött.

Read more
Szakszervezetek demonstráltak Brüsszelben a paksi atomerőmű miatt

Demonstrációt tartottak Brüsszelben pénteken a paksi atomerőművel kapcsolatos tervezett intézkedések nyilvánosságáért és nemzetközi konzultációt követelve az erőműnél működő magyar szakszervezetek.

Read more

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector