Startlaphoz Csatlakozz!

Megszakadtak a tárgyalások; a közszolgák nemet mondtak a költségvetésre

A tavalyi /minimál/bérkövetelések megtagadása miatt az asztaltól felállni kényszerülő Munkavállalói Oldal (MVO) ismét faképnél hagyhatja a kormányt.  Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) május 28-i ülésén egyelőre a tárgyalások egyoldalú felfüggesztéséig jutottak.  Előrelépést a kormányzat részéről csak érdemivé váló ajánlatok és Varga Mihály gazdasági Miniszter bekapcsolódása hozhat!

Bővebben




Otthagyták Varga Mihályt a béremelést követelő közszolgák

Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács munkavállalói oldalának képviselői felfüggesztették a bértárgyalásokat, amíg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter „valódi mandátummal és ajánlattal” vissza nem hívja őket a tárgyalóasztalhoz – közölték csütörtök délután.

Bővebben




BDDSZ: „Becsapva és kisemmizve” a Szociális ágazat tiltakozó menete

A Szociális Ágazati Sztrájkbizottság 2015. május 11-i rendkívüli ülésén úgy döntött, hogy az egyeztetések eredménytelenségére tekintettel megszakítja a sztrájktárgyalásokat a Kormánnyal. A sztrájk idején biztosítandó még elégséges szolgáltatás megállapítása érdekében a szakszervezetek bírósághoz fordulnak.

Bővebben




A kiégés a legnagyobb veszély a magyar munkavállalókra

Az aktív magyar munkavállalók 86%-a kisebb vagy nagyobb mértékben ki van égve – derült ki a Selfmapping HR teszt legújabb kutatásából. Noha a kiégés a legveszélyesebb és a leggyakoribb pszichés stresszbetegség, odafigyeléssel el lehet kerülni.

Bővebben




Így évekig nem lesz nyugdíjemelés Magyarországon

A kormány 2019-ig tartó 5 éves kitekintéséből megtudjuk, mik az államháztartás várható számai. A kabinet orvosolni próbálja azt a problémát, hogy jelenleg többe kerül a nyugdíjrendszer és az egészségügy, mint amennyit erre a célokra járulékokból beszed az állam, ráadásul úgy, hogy igen magas a járulékok szintje. Ennek azonban ára van – írja a Privátbankár.

Bővebben




Sok munka és lemondás: ilyen a magyar cégvezetők élete

A Világgazdaság konferenciájának „Két dudás – egy család” című panelbeszélgetésén két pár engedett bepillantást életükbe. Kiderült, hogy a csúcsvezetők élete nem könnyű.

Bővebben




A VDSZ szolidáris a szociális dolgozókkal

A VDSZ csatlakozik a „becsapott és kisemmizett” ágazat május 29-ére szervezett tüntetéséhez, s ezt várja, hogy a többi szakszervezettől is.

Bővebben




A Facebookon keresnek munkát a diákok

A nyári szünidő kezdetével diákok tízezrei özönlenek a munkaerőpiacra. Munkavállalásukat nem csupán rengeteg diákmunka-lehetőség segíti, de sok gyakornoki program is rendelkezésre áll. Bármelyik lehetőséget válasszák is, foglalkoztató és diák egyaránt jól jár.  A motivációkról, munkakedvről és szempontokról a Mind-Diák Szövetkezet több mint 8 ezer tanulót kérdezett meg

Bővebben




Kell-e kvóta a női vezetők megfelelő arányának biztosításához?

Megoszlott a női vezetők véleménye a Világgazdaság Nők az üzleti csúcson 2015 című konferenciájának kerekasztal-beszélgetésén arról, hogy szükséges-e kvótát bevezetni a női vezetők arányára. Abban azonban egyetértettek, hogy a társadalomnak változnia kellene ahhoz, hogy elfogadja a női vezetőket - olvasható a Világgazdaságban.

Bővebben




Elemzők szerint az év második felében 7 százalék közelébe süllyedhet a munkanélküliségi ráta

Az év második felében 7 százalék közelébe süllyedhet a jelenleg 7,6 százalékos munkanélküliségi ráta az Erste és a Takarékbank elemzői szerint, akik egyben a foglalkoztatás további bővülésére számítanak.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector