Startlaphoz Csatlakozz!

2015. máj. 31

Mit írjunk az önéletrajzba, ha nincs semmi tapasztalatunk?

Egy munkakereső számára az az egyik legfontosabb feladat, hogy felkeltse a leendő munkaadója figyelmét. Az, hogy az önéletrajza kiemelkedjen a többi közül, megmutassa ki ő és mit tud, mindezt alig pár perc alatt. Pályakezdőként aligha részletezhetjük munkatapasztalatainkat, de így is van ám mit az önéletrajzba írni – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




A munkaidő csökkentése

Hogyan lehet jogszerűen csökkenteni a munkaidőt a munkaközi szünettel, hogyan kell módosítani a munkaszerződéseket és eleget tenni a bejelentési kötelezettségnek? – kérdezte az Adózóna olvasója. dr. Hajdu-Dudás Mária munkajogász szakértö válaszolt.

Bővebben




Gyakori a munkahelyi diszkrimináció Csongrád megyében

Ügyfélfogadást tartott pénteken a SINOSZ hódmezővásárhelyi szervezeténél dr. Kiss Éva, az Egyenlő Bánásmód Hatóság Csongrád megyei referense, aki elmondta: a hatósághoz fordulhatnak azok, akik nem rendelkeznek megfelelő érdekérvényesítő képességgel, és életkoruk, nemük, egészségi állapotuk, más véleményük vagy fogyatékosságuk miatt hátrányos megkülönböztetés éri őket. Amennyiben ez megvalósul, akkor a hatósághoz fordulhat, az pedig eljár. Kiderült: Csongrád megyében sokak tesznek panaszt munkahelyi diszkrimináció miatt – írja a promedad.hu.

Bővebben




Sokkoló adatok a szegénységről

Minden harmadik (!) magyarral előfordult az elmúlt évben, hogy nem tudott élelmet venni - írja a friss OECD jelentés alapján a 168 óra Online. Érdekes, valahogy ez a téma nemigen került szóba a pénteki miniszterelnöki „öt éves” értékelőn, pedig még - tán a hatás kedvéért - némi önkritikai elem is belekerült a beszédbe, igaz, ez is hamarosan öndicséretté alakult át: rém jófejek vagyunk, hogy nem ragaszkodunk a hibáinkhoz. Mondjuk, ha valaki az ország ügyeit viszi, ez olyan minimum, hogy szóba se lenne szabad kerülnie. De vissza az OECD jelentés még akkor is sokkoló adataihoz, ha az állampolgár némiképp tájékozottnak gondolja magát a honi állapotokat illetően. 

Bővebben




A NAV is benne volt a kapuvári húsüzem csődjében?

 A kapuvári húsüzem csődjében jelentős szerepet játszhatott, hogy a NAV egy friss bírósági
döntés alapján jogtalanul állapított meg a cégnél több százmilló forintos adóhátralékot - véli az LMP.

Bővebben




Gaskó István: Az állandóság híve vagyok

A közeli hetekben dőlhet el, hogy a szakszervezetek szerveznek-e útlezárást, tüntetést vagy sztrájkot amiatt, hogy hosszú ideje nem sikerül megállapodni a munka törvénykönyve, a sztrájktörvény és a korkedvezmény ügyében. Erről is beszélt a Magyar Nemzetnek adott interjúban Gaskó István. A Liga Szakszervezetek elnöke kifejtette: bár a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete (VDSZSZ) elnökválasztásánál véleménye szerint szervezett akció zajlott ellene, a körülményekhez képest az elmúlt időszak volt pályafutásának legsikeresebb négy éve.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector