Startlaphoz Csatlakozz!

Adómentes juttatás lesz a szűrővizsgálat?

Már az idén, az adótörvények elfogadása után csökkenthetnék a vezetékadójukat a távközlési cégek a szélessávú fejlesztések után, ha az Országgyűlés az infokommunikációs államtitkár javaslatát. A Fidesz képviselői összesen három módosítót nyújtott be az adótörvényekhez. A másik alapján adómentes munkáltatói juttatássá tennék a szűrővizsgálatokat és a fizikoterápiát is, míg a harmadikban érdekesen módosítanák a bankaadó csökkentését – írja a Világgazdaság.

Bővebben




A műszaki végzettségűek átlagon felüli bérre számíthatnak

A műszaki végzettségű friss diplomások átlagosan bruttó 266 ezer forintot keresnek, a legkedvezőbb adatokat felmutató intézmény hallgatói pedig 351 ezer forintos fizetésre számíthatnak – írja az eduline.hu.

Bővebben




Szétszaggatják a szociális hálót

Veszélyes precedenst teremthet, hogy Varga Mihály titkosította az államháztartás finanszírozásával és az adósságkezeléssel kapcsolatos, stratégiai jelentőségű adatokat, illetve az egyes döntéseket megalapozó háttérszámításokat (Erről Faragó József írt elemzést a VH előző számában, „A titokzatos Varga Mihály” címmel). Ám nemcsak a titkosítás ijesztő, hanem az is, ami a büdzsé publikus részéből kirajzolódik – írja a Vasárnapi Hírek.

Bővebben




Újabb egészségügyi demonstrációt szerveznek Budapesten

Az Őszintén az Egészségügyről Akciószövetség folytatja figyelemfelkeltő akcióit, amelynek része egy újabb demonstráció szervezése - tájékoztatta az akciószövetséget alkotó hét szervezet hétfőn a szakszervezetek.hu-t.

Bővebben




Egyezmény a sokszínű munkahelyekért

Az mtd Tanácsadói Közösség a KÖVET Egyesülettel együttműködve, május 28-án indította útjára hazánkban a Diversity Chartert, azaz a Sokszínűségi Egyezményt. A magyarországi Diversity Charterhez már 40 foglalkoztató jelezte előzetesen csatlakozási szándékát, amelyből 31 cég személyes aláírással üdvözölte a kezdeményezést. Az aláírók az esélyegyenlőség és a befogadó vállalati kultúra mellett teszik le a voksot.

Bővebben




Az átalány-kártérítés és a sérelemdíj

A munkajogi gyakorlatban a munkaviszony munkáltató általi jogellenes megszüntetésének egyik lehetséges jogkövetkezményeként járó kompenzációs átalányt szokás átalány-kártérítésnek nevezni. Mit értünk pontosan átalány-kártérítés alatt? Hogyan viszonyul egymáshoz az átalány-kártérítés és a sérelemdíj megítélése?

Bővebben




Így lesz öregségi nyugdíj a rokkantsági ellátásból

Mit kell tenniük a rokkantsági ellátásban részesülőknek, hogy öregségi nyugdíjat kaphassanak? Az adozona.hu cikkéből megtudhatja, és azt is, miként lehet kiküszöbölni, hogy valaki az új igénye alapján alacsonyabb összegű ellátásban részesüljön.

Bővebben




Mi történik, ha nincs rendben a TAJ szám?

Pirosan, kéken, zölden és barnán is villoghat a TAJ szám az orvosi rendelőben. Előfordulhat, hogy gyereknél is jogosulatlanságot jelez a rendszer - mondta az InfoRádiónak Hegyes Enikő, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár nemzetközi kapcsolatok és jogviszony nyilvántartási főosztály vezetője.

Bővebben




5200 védőnői álláshelyből háromszáz betöltetlen

Idén június 13-án ünnepli fennállásának századik évfordulóját a magyar védőnői szolgálat, a jubileumra könyv jelent meg - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfő reggel műsorában.

Bővebben




A szociális ellátást végzők bére az országos átlag 61 százaléka

Huszonöt, befektetési alapokat kezelő topmenedzser többet keres, mint az ország összes óvodapedagógusa együtt – hívta fel a figyelmet Barack Obama, az Egyesült Államok elnöke a Georgetown Egyetemen tartott beszédében, amikor a szegénység csökkentésének céljáról beszélt. Bár a számok kisebbek, a különbség idehaza is óriási – olvasható a Népszabadságban.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector