Startlaphoz Csatlakozz!

PSZ: már megint a sajtóból kellett értesülnünk minderről

Megszüntetnék a 7-8. évfolyamokat, még mindig gondolkodnak, hogyan működjön az új szakképzési rendszer, az állami intézményfenntartó belefullad az adósságba. A tomboló nyárban is látni: nem könnyű tanévnek nézünk elébe – írja a Népszava.

Bővebben




Akár alacsonyabb nyugdíjat is kaphatnak a külföldön munkát vállaló magyarok

Alacsonyabb magyar nyugdíjra számíthatnak azok a magyar munkavállalók, akik Albániában, Macedóniában, Törökországban vagy az Egyesült Államokban szereztek biztosítási időt, de Magyarországon is van legalább 20 év szolgálati idejük - hívja fel a figyelmet szerdai, MTI-hez eljuttatott közleményében a Baker Tilly Hungária adótanácsadó és könyvvizsgáló cég.

Bővebben




Kevés eséllyel indul Gaskó

Nem tervezik, hogy elhagynák a Liga Szakszervezeteket, viszont a továb­biak­ban nem kívánnak a konföderáció házipénztára lenni – közölte Halasi Zoltán, a VDSZSZ Szolidaritás Gaskó Istvánnal szemben induló elnökjelöltje. Bárány Balázs alelnök eközben felülvizsgálati kérelmet nyújtott be a szakszervezet korábbi gazdálkodásának ellenőrzését – részben – elutasító ügyészségi döntéssel kapcsolatban - írja a Magyar Hírlap.

Bővebben




Kiürülnek a magánkasszák

 Továbbra sem tudnak járadékot fizetni a magánnyugdíjpénztárak azoknak a tagoknak, akik elérik a nyugdíjkorhatárt, ezért a nyugdíjra jogosultak többsége aktív éveinek lezárultával visszalép az állami rendszerbe. A pénztárak azt állítják, azért nem tudnak fizetni, mert a tevékenységüket szabályozó törvény nem fogalmaz világosan – írja az mno.hu.

Bővebben




NGM: a munkaügyi hivatal a tájékoztatásra fókuszál a büntetés helyett

A tájékoztatás, a helyes magatartás elősegítése és a szabályok betartatása a célja a munkavédelmi és munkaügyi ellenőrzéseknek, nem a büntetés - írja a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) közleményében, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez.

Bővebben




Az NGM szerint nem változtat a SZÉP-kártya rendszerén a kormány

Elsősorban a növekvő belföldi vendégforgalom eredményeként bővült a magyar turisztikai forgalom tavaly, ami mögött a SZÉP-kártya sikere áll a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) szerint, ezért a szaktárca nem tervezi a rendszer átalakítását - közölte az NGM kedden az MTI-vel.

Bővebben




Vasutasok: a létszámhiány már a közlekedésbiztonságot veszélyezteti

A vasutasok drámai létszámhiánya már a közlekedés biztonságát veszélyezteti - hívta fel a figyelmet a Vasutasok Szakszervezete (VSZ) közleményében.

Bővebben




Ezt eszik a legszegényebb magyarok

Nem tudni pontosan, hány létminimum alatt élő ember van ma Magyarországon. A jelenlegi mérési módszerek szerint 356 ezer háztartásban nélkülöznek. Ugyanakkor ez a mérés csak az élelmiszer-fogyasztást nézi, a jövedelem nincs a kalapban – írja a Pénzcentrum.

Bővebben




A meleg az irodai gépeket és az embereket is megviseli

Itt az idei eddigi legnagyobb kánikula, de a munka nem állhat le. A meleg viszont a gépeket és az embereket is megviseli. Adunk néhány tippet, hogy ne csak a túlélésre tudjunk koncentrálni jó pár munkanapon – írja a piacesprofit.hu.

Bővebben




Ha változik a munkáltató személye

A felperes üdülővezetőként dolgozott, de a munkáltató személy időközben megváltozott, aki a felperest csak egy másik kunkakörben tudta volna foglalkoztatni. A felperes az ajánlatot nem fogadta el. A Kúria jogesete, melyről a munkajog.hu is beszámolt.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector