Startlaphoz Csatlakozz!

Hol a legbőkezűbbek a nyugdíjasokkal?

A nyugdíjak összege alapján a legbőkezűbb a holland után a magyar – állapította meg a KSH elemzése. Ezt a képet – nem egyetlenként – árnyalja, hogy egy magyar nyugdíjas európai társaihoz képest mennyi ideig élvezheti ezt az ellátást. Nehéz nem látni, hogy megy a korhatár további emelésének, a nyugdíjak csökkentésének szükségességét sulykoló kommunikáció – írja az azenpenzem.hu.

Bővebben




Gyedről visszatérni szándékozó kismama elbocsátása

Elbocsátana a munkahelye egy étteremvezetőként szülni ment kismamát, arra hivatkozással, hogy a távozása utáni átszervezés révén egy kollégája kapta meg a feladatkörét. Az érintett munkáltató kérdéseiben arra kért választ, hogy ezt miként tudja megvalósítani. dr. Hajdu-Dudás Mária, munkajogász szakértő válaszolt az adozona.hu oldalán.

Bővebben




Magas a Budapestről távozott, felsőfokú végzettségű külföldön élők aránya

Töretlenül veszít népszerűségéből a házasság, a gyermekvállalás halasztása azonban már nem tolódik tovább. Hosszabb a születéskor várható élettartam, de nemzetközi összehasonlításban csak Bulgáriát és Romániát sikerült lehagyni az EU-n belül, a daganatos halálozás pedig kiugróan magas a kontinens országaival összehasonlítva - hangzott el a KSH Demográfiai Portré 2015 című tanulmány legfontosabb megállapításainak ismertetésekor.

Bővebben




Munkahelyek uniós pénzből

Van igény az elmaradt régiókban a beruházásokra, már több mint kétezer pályázati kérelem érkezett – írja a Magyar Hírlap.

Bővebben




Köpködött egy közmunkás, Ózd megint a kamerákkal jön

Leköpte a munkairányítót egy közmunkás Ózdon, és ez a jobbikos polgármester szerint azt bizonyítja, hogy szükség van a kamerás megfigyelésre. Lapunk írta meg először, hogy a helyi önkormányzat félmilliót áldoz a szükséges eszközök beszerzésére. Az adatvédelmi hatóság elnöke viszont vizsgálatot helyezett kilátásba, és a napokban határozatot is hozott, amely szerint felvétel csak kivételes esetben készülhet – írja a Népszabadság.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector