Startlaphoz Csatlakozz!

VDSZSZ: Gumikesztyűt a kalauzoknak

Légzésvédő maszkokat, gumikesztyűket kell adni a menekültekkel kapcsolatba kerülő vasutasoknak, elsősorban a jegyvizsgálóknak, írja honlapján az egyik vasutas szakszervezet. A vasút szerint nincs nagyobb egészségügyi kockázat, mint egyébként.

Bővebben




NGM: a NAV alkalmazzon zéró toleranciát a szabálysértő pénzügyőrökkel szemben

A szabályokat megszegő alkalmazottakkal szembeni zéró tolerancia alkalmazását kéri a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) a Nemzeti Adó- és Vámhivataltól (NAV).

Bővebben




Ezrek tiltakoznak az új munkatörvény tervezete ellen

Több ezren vonultak az utcára csütörtökön Szarajevóban, hogy az új munkatörvény tervezete ellen tiltakozzanak - számolt be honlapján a boszniai Nezavisne Novine című napilap; a szakszervezetek egyet nem értése ellenére a jogszabályt a parlament felsőháza elfogadta.

Bővebben




Önkéntes munkát vállalóknak indított honlapot az Emmi

Az önkéntes segítő munkát kínálók és keresők számára indított honlapot az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága a www.onkentes.gov.hu címen csütörtökön.

Bővebben




Így lesz „jövőálló” a munkahelyünk

A technológia lehetővé teszi az Y-generáció tagjai számára, hogy több feladatot végezzenek egy időben, és rövidebb utat keressenek egyes feladatok megoldására. A munkaadóknak el kell fogadniuk, hogy a munkavállalók különféle módokon végezhetik a feladataikat – közölte a Novell nyomán a Piac&Profit.

Bővebben




Hogyan készítsük fel gyermekeinket a munkavállalásra?

 A fiatal munkavállalók körében köztudottan magas a munkanélküliség aránya, a dolgozó fiatalok között pedig előfordulhat illegális foglalkoztatás. A pályakezdők körében a munkahelyi balesetek kockázata szintén magasabb, mint az idősebb munkavállalók körében – emelte ki a Nemzetgazdasági Minisztérium.

Bővebben




Évente félmillióan veszítik el munkájukat a divatcikkek hamisítása miatt

Évente több mint félmillióan veszítik el munkájukat a divatcikkek hamisítása miatt, és mintegy 13 ezer milliárd forintnyi kárt okoz a hamisított divatcikkek forgalmazása az Európai Unióban - hívta fel a figyelmet a Hamisítás Elleni Nemzeti Testület (HENT) közleményében.

Bővebben




Megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő program zárult le

Lezárult a KézenFogva Alapítvány megváltozott munkaképességűek foglalkoztatását segítő kétéves programja, amelynek segítségével csaknem nyolcvan embernek sikerült munkát találni - írta a szervezet csütörtökön.

Bővebben




A rendőrök szerint nem elég szigorú a feketemunka elleni fellépés

Berlinben a rendőrök szakszervezete súlyos mulasztással vádolja a pénzügyminisztériumot, mert a hatáskörébe tartozó vám- és pénzügyőrség gyakran szemet huny az építőiparban változatlanul burjánzó feketemunka felett. A rendőrszakszervezet vezetője szerint nem kizárható, hogy az építkezéseket ellenőrző vámosok azért lépnek fel igencsak felületesen, mert nem akarják bűnrészességgel vádolni az iparágat – olvasható az InfoRádió weboldalán.

Bővebben




Összeomolhat az ügyeleti ellátás

 Elkeseredett, fáradt háziorvosok ügyelnek pár száz forintos óradíjért, nincs egységes szerződésük, az egészségbiztosító a költségeknek csak a felét fizeti. Szombaton hatályba lép az új alapellátási törvény, de ettől nem lesz könnyebb a háziorvosi ügyeletek megszervezése az országban – írja a Népszava.

Bővebben





Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector