Startlaphoz Csatlakozz!

Miskolc át akarja hárítani a nyomortelepek gondjait a környékbeli településekre

Betelepülőknek se közmunka, se segély

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 19. hétfő, 18:06

Sem segélyt, sem pedig közmunka-lehetőséget nem biztosítana öt éven át a sátoraljaújhelyi önkormányzat azoknak a betelepülőknek, akik korábbi lakóhelyükön költözési támogatást kaptak. Mindezt Szamosvölgyi Péter polgármester jelentette ki hétfő reggeli sajtótájékoztatóján – írja a Népszabadság.

   A zempléni város vezetője ugyan nem mondta ki egyértelműen, de nyilvánvalóan a most készülő rendelettervezet lenne az első konkrét válasz a miskolci önkormányzat két héttel ezelőtt meghozott határozatára, amely keretében a nyomortelepek lakóinak kétmillió forintot adnának, ha elhagynák a borsodi megyeszékhelyet. Azóta több polgármester fogalmazta meg, hogy Miskolc csak át akarja hárítani a nyomortelepek gondjait a környékbeli településekre. Szamosvölgyi Péter kiemelte, a tervek szerint önkormányzati segélyt egyáltalán nem biztosítanának a támogatással beköltözőknek, a közmunkapályázatok során pedig a már most is helyben élőket részesítenék előnyben, hiszen – mint fogalmazott – jelenleg is sok rászoruló ember él a városban.
 
   Rózsahegyi Ferenc, a város aljegyzője szerint komoly szakmai kihívás a rendelet megfogalmazása, hiszen annak egyszerre kell tükröznie az önkormányzat elvárásait és megfelelnie a hatályos jogszabályi kereteknek. 
 
Forrás: Népszabadság

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Betelepülőknek se közmunka, se segély.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector