Startlaphoz Csatlakozz!

Felháborodtak az egyik reklámon a pedagógusok

Pedagógusok Szakszervezete: egy egész szakmát aláztak a sárga porig

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. máj. 27. kedd, 15:22

 Tiltakozik az egyik hirdetési oldal reklámja ellen a Pedagógusok Szakszervezete, amely szerint a reklámban szereplő tanáron keresztül a készítők „egy egész szakmát aláztak a sárga porig” – írja az eduline.hu.

   „A Pedagógusok Szakszervezete minden pedagógus nevében tiltakozik az ellen, hogy egy humorosnak szánt, de a valóságban cseppet sem vicces reklámmal megsértsék, hiteltelenítsék a pedagógusokat, rombolják a szakma becsületét, a pedagóguspálya presztízsét” - olvasható a szakszervezet közleményében.
 
  Hozzáteszik: tiltakoznak az ellen is, hogy a használtcikkeket eladásra és megvételre kínáló ingyenes portál saját népszerűsítése érdekében elfogadhatónak állítsa be a korrupciót, arra biztasson, tanítson gyerekeket.
 
  „A tévében látható reklámban a tisztes szegénység látszatába öltöztetett Baradlai tanár úr a használtcikkportálon fellelve végre egy, a pénztárcájának leginkább megfelelő közlekedési eszközt, egy biciklit, elindul, hogy megvegye azt. Találkozik is az eladóval, de annyira elmerül az áhított járgány látványában, hogy az utolsó pillanatban veszi észre, a portékát egyik tanítványa, Kerekes kínálja eladásra. Ám a tanár annyira szeretné a biciklit, hogy túlteszi magát ezen, kipróbálja, és meg akarja venni. Amikor a kamasz közli az árát, Baradlai tanár úr alkudozni kezd: „Nem lehetne egy ötössel kevesebb?” A srác a biztos anyagi körülmények között élők magabiztosságával vágja rá: „Itt egy ötössel kevesebb, ott egy ötössel több…” A reklámírók ugyan a homályban hagyják, mi erre a pedagógus válasza, de abból, hogy Baradlai tanár úr végül elkarikázik a bringával – a „Kis pénz, kis foci” országában azt sugallják, elég szegény, gyáva és megalkuvó ahhoz, hogy korrupt is legyen” - áll a közleményben.
 
Forrás: eduline.hu
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pedagógusok Szakszervezete: egy egész szakmát aláztak a sárga porig.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector