Startlaphoz Csatlakozz!

Sokan félnek hogy ez a program egy későbbi elbocsátás előszele

Önként távozhatnak a Dunaferres dolgozók

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 05. csütörtök, 10:40

 Meghirdették az Önkéntes Távozási Programot a Dunaferrnél. Akik önként elmennek a cégtől, azok munkaviszonyuk idejétől függően juttatásban részesülnek – írja a dunaujvaros.hu.

   Az ISD Dunaferr Zrt. a hatékonyság növelése érdekében, az emberi erőforrások további optimalizálását kívánja végrehajtani.
 
   Mezőközy András az ISD Dunaferr Zrt. szóvivője nyilatkozata szerint több kritérium szerepel a programban. A programban nem vehet részt az a munkavállaló, aki bármely nyugdíjazási formára, ill. nyugdíjazási programban való részvételre jogosult lehet. Nem vehet részt továbbá az a munkavállaló, akinek egy évnél hosszabb határozott idejű munkaviszonya van.
 
   Ösztönzőleg felajánlottak plusz négy havi  juttatást a Munka Törvénykönyve által előírt díjon felül.
 
   Mucsi Zoltán a Vasas Szakszervezet elnöke szerint voltak, akik már várták ezt a felhívást. Ugyanakkor tart attól, hogy most a jól képzett szakemberek fognak önként távozni.
 
   A távozási szándékot 2014. június 30.-ig kell leadni az illetékes vezetőknél, a döntés több lépcsős, amelyről 2014. július 11.-ig a munkavállalók megkapják a választ.
 
    Az egyösszegű végkielégítése munkaviszonytól függetlenül 1-6 hónapig terjedhet, ehhez jön hozzá a 4 hónap bónusz.
 
   Sokan félnek attól, hogy ez a program egy későbbi elbocsátás előszele. Mezőközy András elmondása szerint ez csak végső esetben következik be. Egyelőre munka átcsoportosítással szándékoznak a hatékonyságot növelni.
Forrás: infodunaujvaros.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Önként távozhatnak a Dunaferres dolgozók.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector