Startlaphoz Csatlakozz!

2011-ben vonták felszámolási eljárás alá

Elmarad a végkielégítés a borsodi hőerőműben?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 11. szerda, 09:36

 Nagyjából ezer ember fut a pénze és a munkája után az eladott borsodi hőerőmű esetében, a Blikk szerint. A hőerőművet még 2011-ben vonták felszámolási eljárás alá, hat fordulóban próbálták eladni, eddig sikertelenül. A lap információi szerint most egy ukrán vállalkozás az eredeti ár feléért kapta meg az erőművet.

   Az utóbbi években 1.8 milliárd forintért árulták a vállalatot, ennyiért nem sikerült rá vevőt találni. Az utolsó 1.2 milliárdos fordulóban két pályázó volt, egy szaúd-arábiai és egy ukrán. Utóbbi végül 600 millióért kapta meg a céget a csalódott volt dolgozók szerint. 

   A vesztes pályázó eljárást indított a felszámoló határozata ellen, ugyanis a felszámolónak szerintük törekednie kell arra, hogy a lehető legjobb áron értékesítse a céget, ami ebben az esetben szerintük nem történt meg. Az alacsony ár miatt pedig a dolgozók attól tartanak, hogy az eljárás végére nem lesz elég a pénz a végkielégítésekre, elmaradt fizetésekre. 

Forrás: Blikk

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Elmarad a végkielégítés a borsodi hőerőműben?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector