Startlaphoz Csatlakozz!

Rio de Janeiro

A metródolgozók nem sztrájkolnak, de repülőtériek igen

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 12. csütörtök, 16:07

A Sao Pauló-i metró dolgozói nem sztrájkolnak csütörtökön, de Rio de Janeiro három repülőtere alkalmazottainak 20 százaléka 24 órás munkabeszüntetést tart ezen a napon.

    A metródolgozók leszavazták, hogy a sztrájk keddi felfüggesztése után csütörtökön ismét ne vegyék fel a munkát a munkaadóval fennálló bérvitájuk miatt. Szakszervezetüknek a vezetője, Altino Prazeres közölte, hogy egyelőre várnak, mit ajánl a közlekedési vállalat, de nem tartják kizártnak, hogy tartanak még munkabeszüntetést a labdarúgó-világbajnokság idején.

    Szerda éjfélkor azonban sztrájkba léptek a riói repülőterek jegy- és poggyászkezelői, valamint a takarítók, mert nem kapták meg az általuk követelt béremelést. Csak a dolgozók 20 százaléka nem dolgozik, mert ha meghaladnák ezt az arányt, akkor a szakszervezetnek súlyos büntetést kellene fizetnie.

    Az észak-brazíliai Natal városban, ahol az Egyesült Államok játssza első mérkőzését Ghána ellen hétfőn, a buszvezetők maradnak otthon csütörtökön egész nap nem teljesülő bérkövetelésük miatt.
 
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A metródolgozók nem sztrájkolnak, de repülőtériek igen.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector