Startlaphoz Csatlakozz!

Az érintettek számára munkaszüneti nap

Július elseje: a közszolgálati tisztviselők napja és a Semmelweis nap

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 24. kedd, 14:11

Július 1-jén - immár hagyományosan - mintegy százezer közszolgálati tisztveselő számára munkaszüneti, a szolgáltatásaikat igénybe vevők számára ügyintézésmentes nap lesz. Az egészségügyi dolgozók szintén pihenhetnek.

   Hivatalos ügyintézésre és az orvosi rendelők felkeresésére is alkalmatlan lesz a jövő kedd, akkor - július 1-jén - lesz ugyanis a közszolgálati tisztviselők napja és a Semmelweis nap.
 
   Ez a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény értelmében az érintettek számára ugyanolyan munkaszüneti nap, mint a január 1., a március 15., a húsvéthétfő, a május 1., a pünkösdhétfő, az augusztus 20., az október 23., a november 1. vagy éppen december 25-26. Zárva tartanak ekkor a kormányablakok, okmányirodák, az önkormányzatok hivatalai, a polgármesteri hivatalok, az ÁNTSZ-irodák, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatai, de az adóhatóság általános tájékoztató rendszere és az ügyféltájékoztató és ügyintéző rendszere sem lesz elérhető.
 
   Zárva lesznek a rendelők is, mivel az egészségügyi tevékenység végzésének egyes kérdéseiről szóló 2003. évi LXXXIV. törvény 2011. január 1-től hatályba lépett 15/B. §- a alapján július 1-je Semmelweis nap, amely az egészségügyi szolgáltatóknál foglalkoztatási jogviszonyban álló egészségügyi dolgozókra és egészségügyben dolgozókra kiterjedően munkaszüneti nap.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Július elseje: a közszolgálati tisztviselők napja és a Semmelweis nap.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector