Startlaphoz Csatlakozz!

Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság:

Bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. június 28. szombat, 19:12

Még a nyáron bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét - közölte az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója.
 
Még a nyáron bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét - jelentette be a Kossuth Rádió Krónika című műsorában Mészáros József, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója. Azt mondta: augusztus 25-ével elindul az a folyamat, hogy a befizetésekről, illetve a szolgálati időről a nyilvántartásaikat közhitelessé teszik, tehát egyeztetik a biztosítottakkal. Először az 1955 és 1959 között születettekkel kapcsolatos eljárás zajlik le, és aztán fokozatosan kiterjesztik a teljes biztosítotti körre.
 
   Mészáros József szerint így az érintettek nem a nyugdíj igénylésekor fognak szembesülni azzal, hogy milyen befizetésük volt a nyugdíjbiztosítás számára, hanem már a tényleges teljesítéskor.
 
   Mint mondta, a munkáltatók 2012 óta teljesített befizetéseit honlapjukon - az ügyfélkapu rendszerén keresztül - a biztosítottak már most is ellenőrizhetik.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Bevezetik a járulékbefizetések nyomonkövethetőségi rendszerét.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector