Startlaphoz Csatlakozz!

Görögország

Változatlanul magas, 27,3 százalék a munkanélküliségi ráta

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 10. csütörtök, 15:33

Áprilisban a márciusival megegyező, 27,3 százalék volt a munkanélküliségi ráta Görögországban - jelentette csütörtökön a görög statisztikai hivatal, az Elstat.

    Szezonális kiigazítással az áprilisi munkanélküliségi ráta 27,3 százalék lett Görögországban, a márciusival megegyező, és 0,2 százalékponttal alacsonyabb a 2013 áprilisi 27,5 százaléknál.

    A foglalkoztatottak száma 3,479 millió volt áprilisban, 36 ezer 860-nal, 1,1 százalékkal kevesebb az egy évvel korábbinál és 3623-mal alacsonyabb az előző havinál.

    A munkanélküliek száma 1,303 millió volt áprilisban, 26 ezer 944-gyel, 2,0 százalékkal kevesebb, mint 2013 áprilisában és 1266-tal, 0,1 százalékkal kevesebb, mint márciusban.

    Az inaktív, a nem foglalkoztatott, de munkát sem kereső munkaképes korúak száma 3,370 millió volt áprilisban, gyakorlatilag megegyező az előző havival, de 17 ezer 095-tel több, mint egy évvel korábban.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Változatlanul magas, 27,3 százalék a munkanélküliségi ráta.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector