Startlaphoz Csatlakozz!

Mávinform:

Sztrájkolnak az olasz vasutasok ma estétől

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 12. szombat, 15:37

Az olasz vasutasok július 12-én 21 órától július 13-án 21 óráig sztrájkolnak, ezért vonatkimaradásra, járatrövidülésre, késésekre kell számolni a munkabeszüntetés idején - közölte a Mávinform.

    A vasúttársaság arra hívja fel a figyelmet, hogy a sztrájk miatt a Magyarországon váltott jegyeket, ülőhelyjegyeket, valamint egyéb helybiztosításokat kezelési költség levonása nélkül kérésre visszatérítik az utasoknak, vagy más időpontra érvényesítik.

    Az utasok az Olaszországba, illetve Olaszországon át, valamint visszaútra szóló előreváltott jegyeikkel az utazásról lemondhatnak, a visszatérítést a jegykiadó ország ezzel megbízott jegykiadó helyein kérhetik. Amennyiben az utazásról nem mondanak le, de a munkabeszüntetés miatt gond adódik, akkor jegyeiket záradékkal kell elláttatni a későbbi jegyvisszatérítési igény miatt - közölte a vasúttársaság.

    A Mávinform arra is felhívja a figyelmet, hogy a Szlovén Vasúttól kapott értesítés szerint a hétvégén a magyar-szlovén közvetlen nemzetközi összeköttetésben korlátozások lépnek életbe, ami érinti a Citadella IC utasait.

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Sztrájkolnak az olasz vasutasok ma estétől.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector