Startlaphoz Csatlakozz!

Ipsos:

A munkanélküliség aggasztja legjobban a magyarokat

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 16. szerda, 11:33
 
A magyarok 64 százaléka a munkanélküliséget sorolja az ország három legnagyobb problémája közé – közölte az Ipsos egy nemzetközi közvélemény-kutatás eredményére hivatkozva, amelyet 24 országban, 19 ezer ember körében végeztek. A második helyen a szegénység és a szociális egyenlőtlenség végzett, ezt 56 százaléknyian gondolják problémának, majd a korrupció következik, amelyet 46 százalék sorolt a legjelentősebb gondok közé – olvasható az Origón.

  A bűnözés és az egészségügyi helyzet csak ezután jön, ezek miatt kevesebben aggódnak, csak a megkérdezett magyarok 30-31 százaléka említette. A kutatásban felsorolt 16 tényező közül legkevésbé a bevándorlók letelepedése, a környezeti fenyegetések és a klímaváltozás jelentett problémát a magyaroknak – ezeket csupán 1-2 százalék említette.
 
  Világszerte is a munkanélküliség a leginkább aggasztóbb jelenség (összességében 45 százalék említette), amit a korrupció és a szegénység követ (34-34 százalékkal). A bűnözést 31 százalék, az egészségügyet 23 százalék nevezte meg a legnagyobb gondok között.
 
 
Forrás: origo.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A munkanélküliség aggasztja legjobban a magyarokat.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector