Startlaphoz Csatlakozz!

Hat hónapról háromra csökkentenék a migránsok munkakeresésére adott támogatást

A britek új módon vennék el a kelet-európaiak kedvét a bevándorlástól

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. július 29. kedd, 16:44

David Cameron kormányfő keddi cikkében azt írja, hogy hat hónapról háromra csökkentené a migránsok munkakeresésére adott támogatását. És kérni se lehetne azonnal – olvasható a vs.hu oldalán.

   A konzervatív párti brit miniszterelnök Daily Telegraph-ban megjelent cikke szerint a brit jóléti rendszer mágnesként vonzza a bevándorlókat, ezért szűkíteni kell a nekik adott támogatásokat. A munkakeresési támogatást három hónapra csökkentik hat hónapról, illetve azt igényelni is csak három hónappal az országba érkezés után lehet majd. A cél, hogy több tízezer fővel csökkentsék az érkezők számát.
 
  Cameron azért próbálja így megoldani a bevándorlók csökkentését, mert korábbi megoldási javaslataira, amelyek különösen a kelet-közép-európai tagállamok polgárainak bevándorlásának szabtak volna határt, az Európai Bizottság már jelezte: az uniós állampolgárok szabad munkavállalási és letelepedési joga nem korlátozható.

Cameron lépéskényszerben van
 
  A miniszterelnök ezeket a módosításokat több okból is kénytelen megtenni. Egyrészt saját, konzervatív pártjának jobbszárnya is követeli tőle, másrészt a szélsőjobboldali, euroszkeptikus Ukiptól is szükséges szavazókat visszaszereznie. Mindezt tetézi az, hogy a brit állampolgároknak is több mint a fele, 56 százaléka támogatja a bevándorlók számának drasztikus visszaszorítását.

Forrás: vs.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A britek új módon vennék el a kelet-európaiak kedvét a bevándorlástól.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector