Startlaphoz Csatlakozz!

„Nézzünk együtt a tükörbe!”

A buszsofőrök munkáját népszerűsíti egy pécsi szakszervezet

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 05. kedd, 15:26

A pécsi buszközlekedési vállalatnál működő Független Demokratikus Szakszervezet (FDSZ) kampányt indít, hogy közelebb hozzák egymáshoz a dolgozókat és az utasokat.

    A szakszervezet közleménye szerint az országban egyedülálló kezdeményezéssel meg akarják szerettetni az utasokkal a buszsofőröket, sőt még az ellenőröket is. A „Nézzünk együtt a tükörbe!” szlogennel indított kampány célja, hogy csökkentsék a konfliktusok számát.

    A szakszervezet szeretne eloszlatni néhány sztereotípiát, bemutatja a sofőrök, ellenőrök és műszaki dolgozók munkáját úgy, ahogyan eddig csak kevesen ismerhették, illetve segítséget kérnek az utasoktól, hogy szerintük miképpen láthatnák el jobban a munkájukat a sofőrök és az ellenőrök.

    A projekt alakulását a www.facebook.com/nezzunkatukorbe, valamint a szakszervezet honlapján, a pfdsz.hu-n lehet nyomon követni.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A buszsofőrök munkáját népszerűsíti egy pécsi szakszervezet.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector