Startlaphoz Csatlakozz!

Céges kultúrán belüli együttműködés

Mekkora a szakadék a generációk között?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. augusztus 23. szombat, 19:20

A munkaadók számára komoly kihívást jelent az eltérő generációkba tartozó munkatársak csapattá formálása, a generációs különbségek áthidalása. Egy kiterjedtebb céges környezetben a karrierút minden szakaszában találunk munkavállalókat, a cél tehát az, hogy minden korosztály a lehető legtöbbet tudja hozzátenni a közös sikerhez saját generációjának jellemzői szerint.

    Egy nagy érdeklődést kiváltó tavalyi kutatás az úgynevezett Y generáció munkával kapcsolatos elképzeléseit, munkavállalási szokásait vizsgálta, és arra a megállapításra jutott, hogy a fiatal munkavállalók alapvetően türelmetlenek a munkahelyi előmenetellel kapcsolatban. A kutatást lebonyolító csapat idén megismétli a felmérést, azt kibővítve a generációk közötti különbségek vizsgálatával. A kutatás fókuszában három olyan területet vizsgálnak meg alaposabban, amelyek komoly hatással vannak a céges kultúrán belüli együttműködésre. Ezek az együttműködés, a bizalom és a tisztelet kérdésköre. A kutatócsoport tapasztalatai szerint mindhárom területen eltérően működnek a különböző korcsoportokhoz tartozó egyének, és ezt a feltételezést szeretnék közelebbről megvizsgálni a most induló kutatással.

    A kutatásban várják az olvasók, internetezők segítségét is, biztatnak mindenkit arra, hogy töltsék ki a mintegy 15-20 percet igénylő kérdőívet.

    A kutatás eredményeit idén is késő ősszel fogja publikálni a kutatócsoport.

Forrás: Piac&Profit

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mekkora a szakadék a generációk között?.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector