Startlaphoz Csatlakozz!

Teszt

Mennyire ismeri az új munka törvénykönyvét?

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 03. szerda, 17:42

Tíz tesztkérdésünkkel felmérheti, tartogatnak-e még meglepetéseket Önnek a paragrafusok, vagy már a kisujjában van a munkajog! – olvasható a munkajog.hu oldalán.

   Már több mint két éve hatályos az új munka törvénykönyve, amely számos változást hozott a munkajogi szabályozásban. Az Opus Simplex szakértői összeállítottak egy 10 kérdésből álló tesztsort, amivel Ön is felmérheti, lépést tartott-e a változásokkal, ismeri-e a megújult szabályokat.
 
   „Kifejezetten olyan kérdéseket válogattunk össze, amelyek megváltozott szabályokra vonatkoznak. Sokszor tapasztaljuk azt a hibát, hogy valaki rutinszerűen még ma is a korábbi törvény alapján dolgozik, ami már 2012-től már nem hatályos” – mondta el dr. Kártyás Gábor, a cég egyik munkajogi szakértője.
 
   „A tesztben olyan kérdések is szerepelnek, amelyekben erősen megosztott a gyakorlat. Itt azt szeretnénk felmérni, mi a többségi álláspont.”.
 
Hogyan működik?

Kattintson az alábbi linkre, válaszoljon pár bevezető kérdésre (nem, életkor), és töltse ki a 10 kérdésből álló tesztet!
 
A kérdőív anonim, semmilyen azonosító adatát, elérhetőségét nem kell megadnia!
A játék 2014. szeptember 14-ig érhető el.
 
Nem titkoljuk el a jó válaszokat! A megoldásokat és a magyarázatokat a munkajog.hu-n szeptember 17-től olvashatja.
 
A játék eredményeiről is közzéteszünk majd egy összefoglalót, bemutatva, melyik kérdésre érkezett a legtöbb jó válasz, melyek voltak a gyakori tévedések, stb.
 
Kattintson ide a teszt megnyitásához
 
Forrás: munkajog.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Mennyire ismeri az új munka törvénykönyvét? .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector