Startlaphoz Csatlakozz!

Elmaradt bankszámla-kompenzációk

Októbertől jöhetnek a Klik elleni perek

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 05. péntek, 13:42

Mától letölthetik a pedagógusok azt a kérvényt, amivel a munkáltatójuknál igényelni tudják az elmaradt bankszámla-kompenzáció kifizetését – tudta meg a Magyar Nemzet.

   A sablon a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) honlapján érhető el – tájékoztatta lapunkat tegnap Mendrey László. Az érdekképviselet elnöke elmondta, a tanítókat és tanárokat három évre visszamenőleg megillető támogatás fejenként 20– 60 ezer forintot jelent. Emlékeztetett: korábban a Kúria elvi határozatban mondta ki, hogy ez a költség minden közalkalmazott esetében a munkáltatót terheli. Az állami iskolák fenntartásáért felelős Klebelsberg Intézményfenntartó Központ a PDSZ számításai szerint legalább kétmilliárd, legfeljebb hétmilliárd forinttal tartozik a pedagógusoknak.
 
   Mendrey elmondta, szeptember végéig kivárnak, mert szeretnék elkerülni a pereskedést, ám ha semmilyen visszajelzést nem kapnak, akkor jogi úton kezdik el érvényesíteni a követeléseiket, vagyis nem kizárt, hogy már a jövő hónapban pedagógusok tömege fordul bírósághoz.

Forrás: Magyar Nemzet

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Októbertől jöhetnek a Klik elleni perek.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector