Startlaphoz Csatlakozz!

Óriási hiánnyal tervezték meg a költségvetést

Galló Istvánné: nem igaz, hogy hatalmas adósságokat vett a nyakába a Klik

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 11. csütörtök, 15:32

Nem igaz, hogy hatalmas adósságokat vett a nyakába a Klik, amikor az önkormányzatoktól átvették az iskolákat – mondta el a Klubrádiónak a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke.

    Galló Istvánné szerint, valójában nem mérték fel, hogy mennyibe fog kerülni a rendszer átalakítása. Emellett óriási hiánnyal tervezték meg a Klik költségvetését. A tartozások egyik eleme a pedagógusokat is érinti, nekik 2 és 7 milliárd forint közötti bankszámla vezetési költségekkel tartoznak, ez pedig csaknem 100 ezer tanárt érint.
 
   A Magyar Nemzet írt arról, hogy továbbra is milliárdos nagyságrendű összeggel tartozik a pedagógusoknak a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ. A lap információi szerint az önkormányzatoktól örökölt számlák és adósságok miatt kellett konszolidálni a Klik-et. Az újság arról írt, hogy a húszmilliárdos pluszforrást többek között műszaki problémák megoldására és beszállítói tartozásokra költik, de az átcsoportosítás mellett elrendelték a kiadások felülvizsgálatát is.
 
Forrás: Klubrádió


 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Galló Istvánné: nem igaz, hogy hatalmas adósságokat vett a nyakába a Klik.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector