Startlaphoz Csatlakozz!

Nem tükrözi a minőségi és a pluszmunkát

PSZ: béremelés OK, megvalósítás nem

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 18. csütörtök, 18:20

A tanárok béremelése ellenére a Pedagógusok Szakszervezete nem tartja jónak a mostani bérrendszert. Az ugyanis nem tükrözi a minőségi és a pluszmunkát, nem ismeri el, ha a pedagógusnak több diplomája van, több tárgyat tanít – közölte a szervezet a pecsma.hu-val, miután annak vezetője Pécsen tárgyalásokat folytatott a helyi szakszervezeti tagokkal.

   Mint írják, “a tanárok egy részének csökkent vagy szinten maradt a fizetése”. A pótlékok nagy része megszűnt, ezért is sürgeti a Pedagógusok Szakszervezete a bérrendszer korrekcióját.
 
   Az érdekvédelmi szervezet azt is fontosnak tarja, hogy mielőbb rendezze a kormány az oktató-nevelő munkát segítő, adminisztratív-technikai dolgozók jövedelmét, hiszen például a dajkák vagy az iskolatitkárok 2008 óta nem kaptak fizetésemelést.
 
   Ezekről a problémákról is egyeztetett a Pedagógusok Szakszervezetének elnöke, Galló Istvánné Pécsett. Az érdekképviseleti vezető a PSZ Baranya Megyei Szervezetének meghívására folytatott megbeszélést a Titkárok Tanácsának tagjaival, akik arra is felhívták a figyelmet, hogy a tanárok kézikönyvének egy része még mindig nem érkezett meg és a megyében is vannak olyan diákok, akik hiányosan kaptak tankönyvet.
 
   Esetenként felsőbb évfolyamos kiadványok kerültek a csomagjukba, helyenként pedig a másodikos kisiskolások nélkülözik a felmérőlapokat matematikából – írják.
 
Forrás: pecsma.hu
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - PSZ: béremelés OK, megvalósítás nem.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector