Startlaphoz Csatlakozz!

Hároméves felzárkóztató programról szeretnének megállapodni

A Liga Szakszervezetek a bértárgyalások megkezdését kezdeményezi

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 22. hétfő, 11:40

A Liga Szakszervezetek a 2015. évi bértárgyalások mielőbbi megkezdését kezdeményezi - közölte a munkavállalói érdekképviselet hétfőn.

    A Liga azt javasolja, hogy a kormány, a munkaadók és a szakszervezetek állapodjanak meg egy hároméves felzárkóztató programról, és 2015-2017-ben minden évben úgy emelkedjenek a legalacsonyabb bérek, hogy a ciklus végére a minimálbér összege megegyezzen a létminimum összegével.

    Közleményében a Liga kifejtette, hogy a költségvetési keretszámok ugyan még nem ismertek, de Magyarország miniszterelnöke két egymást követő évértékelőjében is kijelentette, Magyarország jobban teljesít, sőt, több fontos gazdasági mutató terén felülmúljuk az Európai Unió átlagát.

    A Liga Szakszervezetek úgy látja, hogy a 2009-es világgazdasági válság hazánkat sújtó hatásai lassan elhalványulnak, ennek köszönhetően Magyarország egyre többet adhat vissza azoknak az adófizető munkavállalóknak, akik végső soron vállukon hordták a válság alatt az ország terheit.

    A szakszervezet számítása szerint az munkavállalók jelentős része minimálbért keres, amely komoly mértékben - és tartósan - elmarad a létminimum összegétől.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A Liga Szakszervezetek a bértárgyalások megkezdését kezdeményezi.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector