Startlaphoz Csatlakozz!

Kiállítás, üzemlátogatás, szakmabemutató

Pályaválasztás középiskola előtt

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. szeptember 30. kedd, 09:40

 A munkaügyi központok idén is megrendezik az immáron hagyományosnak számító pályaválasztási kiállításokat (pvk) – adta hírül a aMetropol

   A 13 éve megtartott rendezvények segítik a pályaválasztási döntés előtt álló fiatalokat a különböző szakmák, az adott megye munkaerő-piaci szakmai szükségleteinek, a közép- és felsőfokú oktatási intézmények, valamint az iskolarendszeren kívüli munkaerő-piaci képzések megismerésében.

   A pályaválasztási döntés elősegítésére szinte minden megyében szerveznek üzem- és foglalkoztató látogatásokat a 7–8. évfolyamos diákok részére, ilyen például a Somogy megyei „Nyitott műhelyek hete”. Szegeden és Salgótarjánban „Családi pályaválasztási napot” is tartanak, megkönnyítve ezzel a szülők részvételét is a programokon.

   A kínálatban idén is szerepel pályaválasztási kiállítás, üzemlátogatás, szakmabemutató, de megjelennek közép-, felsőoktatási és felnőttképző intézmények és munkáltatók is.

A legtöbb lehetőség Nógrád megyében lesz, itt nyolc alkalommal tartanak kiállítást. Pest megyében hétszer rendezik meg az eseményt az ősz folyamán, Baranya, Somogy és Tolna megyében pedig hat kiállítást látogathatnak meg az érdeklődők.

   Tavaly a rendezvényeken összességében 2258 intézmény jelent meg, amelyből 849 középiskola és közel 500 munkáltató volt jelen, rajtuk kívül közép-, felsőoktatási és felnőttképző intézmények, valamint a kamarák is képviseltették magukat.
 

Forrás: metropol.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Pályaválasztás középiskola előtt.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector