Startlaphoz Csatlakozz!

Varga Mihály bejelentette a bérstoppot a közszférában

Figyelmeztető megmozdulás a korkedvezményes nyugdíjért

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 07. kedd, 10:12

A Magyar Szakszervezeti Szövetség valamennyi tagszervezete hívja demonstrálni az embereket –mondta a Klubrádió, Reggeli gyors című műsorában Székely Tamás.

  A  szövetség alelnöke hozzátette, hogy a megmozdulást, annak kapcsán szervezik, hogy a nemzetgazdasági miniszter, Varga Mihály a közszférában bejelentette a bérstoppot, illetve, december 31.-én megszűnik a korkedvezményes nyugdíj. Székely Tamás emlékeztetett arra, hogy ez a kormány a korengedményes nyugdíjat már megszüntette.

   Az alelnök, képtelenségnek nevezte, hogy az embereknek, még 65 éves korukban is olyan munkakörökben kell dolgozniuk, amiben az átlagéletkor nem éri el a 65 évet. Hozzátette, hogy a helyszínnek - ahol ma demonstrálnak – üzenet értéke van, hiszen ezt a kérdést a Nemzetgazdasági Minisztérium kezeli. Szeretnének egy figyelmeztetést „átnyújtani”, hogy ezzel a kérdéssel foglalkozni kell a hátralévő két hónapban.

   Elindítanak egy aláírásgyűjtést is, amelynek célja, hogy a kormányzat azonnal kezdje meg a tárgyalást a Magyar Szakszervezi Szövetséggel, a korkedvezményes nyugdíjjal kapcsolatban. Illetve vissza kell hozni foglalkoztatáspolitikai eszközként a korengedményt is – tette hozzá.
 
  A tüntetés időpontja: 2014. október 7. (kedd) 16:00 óra
Helyszín: Budapest V. kerület, József nádor tér (Nemzetgazdasági Minisztérium előtt)

Forrás: Klubrádió
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Figyelmeztető megmozdulás a korkedvezményes nyugdíjért.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector