Startlaphoz Csatlakozz!

Nem kell már iroda

Hat munka, amit bárhonnan lehet végezni

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 07. kedd, 18:11

Az internet és a távmunka terjedésével már rengeteg olyan munka van, amelyhez nem szükséges egy irodába elmennünk nap mint nap. Itt egy válogatás most azokból a munkákból, melyeket bárhonnan lehet végezni – írja a HVG.
 
   A Mashable készített egy összeállítást azokból a munkákból, melyeket bárhonnan lehet végezni. Az internetnek és az egyre jobban terjedő távmunkás szemléletnek köszönhetően ugyanis egyre inkább terjednek az ilyen típusú munkahelyek. Ilyen munkákhoz nem kell ma már iroda:
 
   Távnővér, távorvos. Már egyre több egészségügyi területen a távolból is ellátható a munkakör, az interneten keresztül is végezhető konzultáció.
 
   Ügyfélszolgálatos. Az ilyen munkákhoz leginkább egy nagysebességű internetkapcsolatra és számítógépre van szükség.
 
  Adminisztratív munakörök. Különböző asszisztensi pozíciókhoz már nem kell az irodában tartózkodni, a munkák online is végezhetők.
 
   Sales-es munka. Ezek a munkák is könnyen végezhetőek az internetről, telefonálni pedig lehet Skype-on keresztül is.
 
   Oktatás és tréning. Online nyelvtanár, tréning tanácsadó, online oktató: ezekből a munkákból nagy a kereslet a világon.
 
  Webfejlesztő és egyéb számítógépes munkakörök. Ezek a legalapvetőbb olyan foglalkozások, amelyekhez tényleg csak egy számítógépre van szükség és egy internetkapcsolatra.

Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Hat munka, amit bárhonnan lehet végezni.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector