Startlaphoz Csatlakozz!

A Magyar Szakszervezeti Szövetség a minisztérium előtt tüntetett

Az NGM szerint a kormány megőrzi a nyugdíjak értékét, és tisztes munkát biztosít

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 08. szerda, 09:02

A nyugdíjrendszer fenntartható, és a kormány megőrzi a nyugdíjak értékét, valamint tisztes munkát biztosít - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) kedden az MTI-vel, arra reagálva, hogy a Magyar Szakszervezeti Szövetség (MSZSZ) a minisztérium előtt tüntetett.

    Az MSZSZ a korkedvezményes és a korengedményes nyugdíjért, valamint a köztisztviselői bérbefagyasztás ellen demonstrált.

    A nemzetgazdasági tárca közleményében hangsúlyozta: a kormány legfőbb célja, hogy tisztes munkát, értékálló fizetéseket és nyugdíjakat biztosítson a magyaroknak.  

    A kormány erőfeszítéseinek és a gazdasági növekedésnek köszönhetően Magyarország jobban teljesít a foglalkoztatásban, a bérek és a nyugdíjak értékének megőrzésében, mint korábban, és mint más európai országok általában - fogalmaznak a közleményben.

    A nyugdíjrendszer fenntartható és stabil, szemben a 2010 előtti korszakkal, amikor „az összeomlás szélén állt, és 3 millió ember nyugellátása volt veszélyben” - emelte ki az NGM.

    Hozzáfűzték: Magyarország azon kevesek közé tartozik, ahol az elmúlt években sikerült megőrizni, sőt növelni a nyugdíjak és a fizetések értékét, csökkenteni a családok terheit, és Európában a legnagyobb mértékben csökkenteni a munkanélküliséget. 

    „Bízunk benne, hogy az önkormányzati választási kampány finisében demonstrációt szervező szakszervezetek a kormány partnerei lesznek ebben a munkában, a foglalkoztatás, a bérek és a nyugdíjak további növelésében” - zárul a közlemény.
 
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Az NGM szerint a kormány megőrzi a nyugdíjak értékét, és tisztes munkát biztosít.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector