Startlaphoz Csatlakozz!

Megalázó a fizetésük

Szolidáris a PDSZ nem pedagógus végzettségű dolgozókkal

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 19. vasárnap, 07:10

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete szolidaritását fejezi ki az oktatás területén dolgozó nem pedagógus végzettségű dolgozók tiltakozó akcióival – olvasható a Klubrádió weboldalán.

   Az óvodákban dolgozó dajkák, a gyógypedagógia területén és a közoktatásban munkát vállaló pedagógiai asszisztensek, iskolatitkárok, adminisztratív dolgozók, karbantartók, a még nem kiszervezett takarítók és portások munkája nélkül rövid időn belül ellehetetlenülne a munka ezekben az intézményekben. Feladatuk sokszor embert próbáló, fizetésük pedig embert alázó. Több mint öt éve egy fillér béremelést sem kaptak, a gyógypedagógia területén dolgozók pedig a „pótlékok egységesítése” címén még bércsökkentést is kénytelenek elszenvedni szeptember elsejétől.

   A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete felszólítja a törvényalkotókat, hogy a 2015-ös költségvetésben biztosítsák – százalékos arányban – a pedagógus béremelés mértékével megegyező fizetés emelkedést a közoktatásban dolgozó nem pedagógus végzettségű dolgozók számára.

  A PDSZ egyetért céljaikkal. Érdekvédelmi tapasztalatainkat, módszereinket szívesen bocsátjuk rendelkezésükre!

Forrás: Klubrádió
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Szolidáris a PDSZ nem pedagógus végzettségű dolgozókkal .
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector