Startlaphoz Csatlakozz!

Egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség

Teljes foglalkoztatottságot akar a kormányfő 2018-ra

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 20. hétfő, 11:16

A kormány célja, hogy legkésőbb 2018-ra egyetlen jövedelempótló támogatásra se legyen szükség Magyarországon, el kell érni, hogy mindenkinek legyen munkája - közölte Orbán Viktor miniszterelnök a Fidesz önkormányzati választási kampányát értékelő vasárnapi rendezvényen, a budai Millenárison.

   „Ennek nyomait már látnunk kell a holnap benyújtandó költségvetési törvényjavaslatban” - mondta a kormányfő a jelen lévő Varga Mihály nemzetgazdasági miniszterhez fordulva.

   Arról is beszélt, hogy a munkahelyteremtés mellett a másik kiemelt feladat 2015-ben a köznevelési rendszer megújítása lesz, amelyet - fogalmazott - áramvonalasítanak, felfrissítenek. A cél az, hogy Európa legjobb iskolarendszerét alakítsák ki „a gazdasági miniszter támogatásával” - tette hozzá Orbán Viktor.

   Példátlannak, lefegyverzőnek, „már-már a politikai sci-fi világába tartozó” fantasztikus győzelemnek nevezte a Fidesz-KDNP önkormányzati választási sikerét Orbán Viktor miniszterelnök.

 A kormányfő úgy fogalmazott: az elmúlt fél év eseményei - a három Fidesz-KDNP-s siker - „a jövő horizontján egy egészséges lelkű, sikeres nép képét állítják elénk”.

  Az összefogás győzött a széthúzás felett - jelentette ki Orbán Viktor, aki szerint a három választás az országról szólt, a múlt vasárnapi győzelem pedig az egész országé, minden magyar emberé.

  Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati kampányának vezetője beszédében azt mondta: a Fidesz-KDNP nagy győzelmet aratott egy héttel ezelőtt, amiből azt a következtetést kell levonni, hogy „szolgálnunk kell a választókat, mindenkit”.

   Kósa Lajos szerint ahol veszítettek, ott nem voltak alázatosak, nem szolgálatnak fogták fel a bizalmat. Ha ugyanis valakit megválasztanak polgármesternek, képviselőnek, akkor „a kettes portásnak is előre köszönünk (...), mindenkinek megállunk az utcán” - fogalmazott, hozzátéve, hogy „nincs baloldali utca, jobboldali vizes árok” vagy éppen „LMP-s gallyazási feladat”.

   Közölte: a kormánypártok megválasztott polgármesterei, valamint megyei és helyi képviselői csaknem 3500-an vannak országszerte. Közülük 624-en polgármesterek, míg ezzel szemben a baloldal mindössze 31, a Jobbik pedig 14 polgármestert ad - jegyezte meg. Azt is hozzáfűzte, hogy a megyei közgyűlésekben mindenhol a Fidesz-KDNP van többségben, a megyei jogú városok közül 20-nak, Budapesten pedig 17 kerületnek lesz kormánypárti vezetője a következő öt évben.

  Magyarország három idei választáson van túl, és mindháromszor úgy döntöttek az emberek, a Fidesz-KDNP-nek szavaznak bizalmat, mégpedig egyre nagyobb arányban - mondta Kósa Lajos. Szavai szerint baloldali ellenfeleik „a vesztes csapaton semmiképp se változtass” elvét követték.

   „A harmadik választásra nagyon leesett mindenkinek a tantusz”, az emberek nagy része úgy döntött, a Fidesz-KDNP kezébe teszi a sorsát, közössége jövőjét - fogalmazott a politikus, aki szavait azzal zárta: „Hajrá, Magyarország, hajrá, minden egyes település!”.

  A rendezvény moderátora, Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója azt hangsúlyozta, hogy egy hete, október 12-én a Fidesz-KDNP hatalmas fölénnyel nyerte meg az önkormányzati választást.

   Az ország majdnem minden pontján bíznak az emberek a kormánypártokban - tette hozzá a politikus, a VIII. kerület újraválasztott polgármestere, aki külön kiemelte, hogy Józsefvárosnak nincs olyan szeglete, ahol ne bíznának a választók a Fidesz-KDNP-ben.

  A kampányértékelő rendezvényen a Fidesz-KDNP megválasztott polgármesterei és önkormányzati képviselői vesznek részt - Kósa Lajos tájékoztatása szerint mintegy 1500-an -, akik megtöltötték a Millenáris B épületét.

   A színpad mögé nemzeti színű zászlókat állítottak fel, fölé pedig a Magyarország győzött! feliratot vetítették ki. A szónoki pulpituson a Bízzon a Fideszben! szlogen olvasható.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Teljes foglalkoztatottságot akar a kormányfő 2018-ra.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector