Startlaphoz Csatlakozz!

25-30 százalékos illetményemelésre lesz fedezet a költségvetésben

Durván megemelik a rendőrök, katonák, tűzoltók fizetését

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 23. csütörtök, 15:26

25-30 százalékos béremelésnek csinált teret a kormány a jövő évi költségvetésben, tudta meg a hvg.hu.

   Óriási béremelést tervez a kormány a rendvédelmi ágazatban már jövőre – tudta meg a hvg.hu több forrásból. Információink szerint 2015. január 1-jétől 25-30 százalékos illetményemelésre lesz fedezet a költségvetésben. A rendőrök, honvédelmi területen dolgozók és a katasztrófavédők illetménye is 25-30 százalékkal ugrik meg.
 
 Abból a honvédelmi miniszter sem csinált titkot kedden, hogy azon a területen a tárcája „jelentős illetményemelést tervez, amely már a jövő évtől ugrásszerű javulást eredményezhet a katonák életében”. Hende számot még nem árult el, mondván, a kormány még dolgozik a büdzsén, de a hvg.hu értesülése szerint a dolgok jelen állása szerint a kabinet ekkora béremelésnek csinált helyet az állam kiadásai között.
 
  A jelentős béremelés összefügg az életpályamodell bevezetésével. Hende elmondása szerint a kormány „igen intenzíven” dolgozik azért, hogy a jövő évtől gyorsított ütemben be tudják vezetni azt az életpályamodellt, amely a méltó illetményen felül többek között a nyugdíjkorig tartó kiszámíthatóságot, garantált előmeneteli rendszert, megfelelően támogatott lakhatást, képzést, továbbképzést biztosít.
 
Forrás: HVG

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Durván megemelik a rendőrök, katonák, tűzoltók fizetését.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector