Startlaphoz Csatlakozz!

A tanács javaslatokat tesz majd a benyújtott adótörvénnyel kapcsolatban

Internetadó, cafetéria: rendkívüli ülést tart a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. október 30. csütörtök, 10:44

Rendkívüli ülést hívott össze november 4-ére az NGTT soros elnöke. A szokatlan lépésre a szokatlanul nagy társadalmi feszültséget keltő gazdasági intézkedések, nevezetesen az internetadó és a cafetéria adójának drasztikus emelése miatt kényszerül a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács – áll a közleményükben.

   Az internadó és a cafetéria drasztikus megadóztatása pillanatok alatt kiverte a biztosítékot az országban, s mérhetetlenül nagy társadalmi feszültséget keltett. Az NGTT soros elnöke, Székely Tamás a rendkívüli helyzetre való tekintettel mielőbbi rendkívüli ülést hív össze.

   A tanács tagjai közül többen jelezték, ezen a fórumon is foglalkozni kell ezekkel, a munka világának minden szereplőjét és a társadalom széles rétegét érintő kérdésekkel – mondta Székely. A soros elnök, aki az Autonóm Szakszervezetek Szövetsége vezetője is, nem emlékszik rá, hogy az NGTT fennállása óta lett volna példa rendkívüli ülés összehívására, ám ebben a helyzetben nem is ez számít, hanem az, hogy ez a fórum is foglalkozzon érdemben ezekkel a rendkívül nagy feszültséget keltett gazdasági intézkedésekkel, az újabb adókkal – szögezte le.

   A soron kívüli ülést november 4-én tartják, s a tanács javaslatokat fog tenni a benyújtott adótörvénnyel kapcsolatban. Székely szerint a testület több résztvevője is emlékeztetett: az NGTT-nek komoly szerepe lehet a társadalmi feszültség enyhítésében, akárcsak az 1990-es taxisblokád idején.
 
Forrás: adozona.hu
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Internetadó, cafetéria: rendkívüli ülést tart a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector