Startlaphoz Csatlakozz!

Workania:

A diploma nélküliek közül a programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 10. hétfő, 14:30

A programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban az érettségivel vagy szakközépiskolai végzettséggel rendelkező munkavállalók közül - derült ki a Fizetesek.hu felméréséből, amelynek eredményeit az oldalt működtető Workania.hu állásportál juttatta el hétfőn az MTI-hez.

    A felmérés szerint programozóként 391 900 forint a havi bruttó átlagfizetés és nem minden esetben szükséges hozzá diploma - írja a Workania. A második helyen a mozdonyvezetők állnak, az ő átlagbérük 310 400 forint, őket követik az értékesítők havi bruttó 285 600 forintos átlaggal.

    Az építésvezetőknek, az irodai menedzsereknek és a légiutas-kísérőknek sem kell feltétlenül diploma, mindhárom pozícióban átlag 280 ezer forintot lehet keresni adózás előtt.

    A kamionsofőrök átlaga havi 265 ezer forint, hasonlóan a call-center vezetőkéhez. Raktárvezetőként is el lehet helyezkedni havi 250 ezer forintos átlagbérrel felsőfokú tanulmányok elvégzése nélkül.

    Megfelelő középfokú képesítéssel havi átlag 224 ezer forintot kereshetnek a szerviztechnikusok, a CNC programozók pedig 212 ezer forintot - olvasható a közleményben.

    A Workania.hu adatbázisában megjelenő álláshirdetések 25 százalékának betöltéséhez elég az érettségi, 7,5 százalékához pedig a szakközépiskolai végzettség - írja a közlemény.
 

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - A diploma nélküliek közül a programozók és a mozdonyvezetők keresnek a legjobban.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector