Startlaphoz Csatlakozz!

Utcára mennek a szociális dolgozók, a pedagógusok és közeleg a „Közfelháborodás napja”

Orbán forró ősz elé néz

Írta: Szakszervezetek.hu
Közzétéve: 2014. november 12. szerda, 09:00

 A Szociális Ágazati Demonstrációs Bizottság szerdára hirdette meg a Szociális Elégedetlenség Napját. A tüntetést az ágazatban dolgozók erkölcsi, anyagi elismeréséért, a bérek rendezésért és az érdemi párbeszédért a kormányzattal szervezik. A demonstrációt támogatja a Baranya Megyei Szakszervezetek Akcióegysége, a Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete, a Független Egészségügyi Szakszervezet, a Magyar Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatok Országos Egyesülete, a Nyugdíjasok Országos Képviselete, a Szociális Munkások Demokratikus Szakszervezete, a Szociális Szakmai Szövetség, Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete, a Szociális Dolgozók Munkástanácsa és az Autonóm Területi Szakszervezet – írja a hir24.hu.

   A tervek szerint szerdán 16 órától az Emberi Erőforrások Minisztériumától vonulnak az Alkotmány utca Parlament felőli torkolatához és petíciót adnának át Orbán Viktor miniszterelnöknek.
 
   Tüntetésre készülnek a pedagógusok is. A Pedagógusok Szakszervezete „MENTSÜK MEG AZ OKTATÁST, MENTSÜK MEG A JÖVŐNKET!”címmel tart demonstrációt a Magyar Közoktatás Napján, jövő szombaton.
 
   Az érdekképviselet vezetője, Galló Istvánné korábban katasztrofálisnak nevezte, amit a kormány a közoktatásban tervez, ami a beterjesztett költségvetési törvényből kiolvasható. Szerinte ez a szakadék széle, ha most nem tudnak megálljt parancsolni, akkor végképp visszafordíthatatlan folyamatok következnek be a közoktatás, köznevelés területén. A PSZ a tüntetésről részleteket még nem hozott nyilvánosságra a demonstráció Facebook-oldalán.
 
   Mindeközben folytatódnak majd a tüntetések a NAV-elnök ellen is. A Kossuth térre jövő hétfőre hirdetette meg a Közfelháborodás napját a „Nem némulunk el” Facebook-csoport.
Forrás: hir24.hu

Kedvencek közé   |    Add a Startlaphoz   |    Legyen ez a kezdőlapom   |    Impresszum   |    Jogfenntartó nyilatkozat   |    Adatvédelmi tájékoztató
2012 Szakszervezetek.hu - Orbán forró ősz elé néz.
Powered by Joomla 1.7 Templates
Mobil nézet | Normál nézet
számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában számítógép szerviz, számítógép javítás, pc javítás otthonában, pc szerviz otthonában,  pc szerelés otthonában, számítógép javítás otthonában, számítógép szerviz otthonában, számítógép szerelés otthonában, laptop javítás, laptop szerviz, laptop szerelés otthonában adatmentés, adat visszaállítás, adathelyreállítás, letörölt, formázott, particionált, pen drive, bit byte bájt kilobájt kilobyte megabájt megabyte gigabájt gigabyte terabájt terabyte terrabájt terrabyte lemez lemezek backup copy bad sector